![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.08.2002
![]() |
Hmm.. neostrada moze i jest dobrym rozwiazaniem, ale Dialog tez nie bedzie stal z zalozonymi rekami. Wedlug ludzi z grupy: alt.pl.telefonia.dialog od pazdziernika ma wejsc nowa usluga DSL - 1Mbit za 160 zl brutto.. i podobno ma miec staly IP.. a wersja 512 ma kosztowac ok 130 zl.. nie wiem co o tym myslec, ale to by bylo dla mnie najlepsze rozwiazanie - jestem abo dialogu i od 3 lat mam ISDN cdi wiec przesiadka na 1Mbit to by bylo cos
![]()
![]() |
#63 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jesli oferta dialogu okaze sie realna to bez zalu i zadnych skrupulow zmienie operatora - kupie sobie 512 (1mbit to nie dla mnie - warez mnie nie bawi) i bede egzystowal dopoki nie pojawi sie lepsza oferta
choc jak znam zycie to nic za darmo - dialog ma powazne klopoty z kasa (koszt budowy calkowicie wlasnej infrastruktury jest gigantyczny) i nie sadze zeby mogl pozwolic sobie na taki DSL bez 'kruczkow' - czyli albo bedzie to 512kbps a w realu kolo 128 bo lacza beda zapchane, albo wprowadza tak jak Chello ograniczenia w ilosci pobranych plikow ps. staly IP jest kompletnie zbedny jesli user wie co to dynDNS
![]() |
![]() |
#64 | |
Bywalec
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.09.2003
![]() |
polacy to biedotki a chcieliby zyc jak amerykanie a pewnie jeszcze lepiej
niestety tak to juz w naszym kraju jest, jak ktos cos robi to trzeba go najpierw posadzić o jakieś złodziejskie zamiary...żałosne
Nie bronie tepsy bo oni mają od tego swoich praników ale jak czytam to forum to jestem załamany niektórymi wypowiedziami 1) Nie od razu Kraków( internet w Polsce?) zbudowano, wiec trzeba jeszcze poczekać 2) Prawda jest taka że tepsa zmiata swoim potencjałem inne firmy( typu netia lub dialog) oczywiście nie może tego zrobić w ciągu powiedzmy kilku miesiecy (wszyscy posądzili by ją o monopolistyczne zapedy) ale mogłaby np: oferując dostep np. neo+ za 10PLN/miesiąc 3) Jak ktoś chce czekać na tansze usługi ADSL w innych firmach niz tpsa to niech sie grubo zastanowi czy to ma sens bo nawet głupi zobaczy że tpsa i jej reklama neostrady jest praktycznie w kazdych mediach a to znaczy że tpsa nie zamierza czekac na innych tylko juz dzis zaczyna wprowadzac badz co badz najnowsze technologie(ADSL) dla domowych uzytkownikow co raczej pozostawia konkurencje daleko z tylu 4) i na koniec: ile dalibyście za neo+ nie płacząc że drogo? bo według niektórych te 150 zl/m to kosmos a dla niektórych to juz w miare malo, a prawda jest taka (ide o zakład) że jeśliby tpsa wprowadzila promocje 1 zł za aktywacje i np 10 zł za abonament to znalezliby sie tacy co by powiedzieli że to za drogo hehehe Wszystkim nie da się dogodzić i zamiast cieszyć się z tego co mamy to szukamy wszędzie kantów...i całkiem na koniec: jak kogos nie stac na pożądne auto to jezdzi jakims maluszkiem a nie płacze że marcedes zdziera z klientów, takie są prawa wolnego rynku i zawsze jakość i podaz kształtuja cene a że nie wszystkich na to stać to już ich problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|