![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#151 |
Organista za 2300
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Teraz to już nawet plują na forum. Zboki.
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#152 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i pijaki.
![]()
![]() |
#153 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
i zboki.
|
![]() |
![]() |
#155 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Cytat:
![]()
![]() |
#156 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Czy jest jakiś program, którym mogę podejrzeć hasła, w swoim komputerze. System ma kilka lat, do niektórych stron loguje się automatycznie. Boję się, że jak postawię go od początku, to mogę mieć kłopoty z przypomnieniem sobie (do maila i banku pamiętam
![]()
#158 |
Człekokształtny
A jeśli masz FF wystarczy wejść w Narzędzia->Opcje->Bezpieczeństwo->Zapamiętane hasła i potem kliknąć na 'Wyświetl wszystkie hasła'
#159 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Dziękuję
![]()
#161 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2009
![]() |
witam....mam wielki problem i licze ze bedziecie umieli mi pomoc i zrozumiecie dlaczego to chce zrobic....mam problem z moja zona...czuje to ze ma kogos i mam wrazenei ze ucieka nam zycie...che to ratowac,wiec postanowilem sie do w was zwröcic...zanam jej adrres mail,ale nie znam jeje haslo..czy mozliwa jest wasza pomoc...jezeli ma kogos chialbym to wiedziec i nie cierpiec,po prostu sie rozstac...pomozcie ...jak wejsc na jej e-mail...wdzieczny bede bardzo...dziekuj z gory...moj e-mail...chudini007@op.pl
hejka....mam wielki problem....jezeli bedzisz mi w stanie pomoc...bede do konca wdzieczny...mam problem z zona...czuje ze ma kogos i kontaktuje sie tylko na maila...nietety znam tylko login,a nie znham haslo....jezeli uznasz ze warto mi pomoc...bede zobowianany...po prostu tylko chce znac prawde....moj e-mail...chudini007op.pl...dziekuje z gory Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 11.12.2009 o godz. 18:46 Powód: ppp |
![]() |
![]() |
#163 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Znów się zepsułeś
I wiem co zrobię Zamienię ciebie Na lepszy model (2x) Nie mam do ciebie cierpliwości To pewne, że już nie będę mieć Minął termin twojej przydatności Gwarancja nie obejmuje cię Nie pozostawiasz mi wyboru Na lepszy model zmienię cię Nie potrzebuję w domu złomu dłużej, nie Nie mam do ciebie zaufania To pewne, że już nie będę mieć Dosyć mam twego naprawiania Gdy co chwilę sie psuje inna część Jesteś zupełnie do niczego A na dodatek powiem, że Pożytku z ciebie tu żadnego nie ma, nie Znów się zepsułeś I wiem co zrobię Zamienię ciebie Na lepszy model (2x) Nie mam do ciebie sentymentu To pewne, że już nie będę mieć Robisz za dużo tu zamętu A nie wynika z tego żadna dobra rzecz Nie pozostawiasz mi wyboru Na lepszy model zmienię cię Nie potrzebuję w domu złomu dłużej, nie Nie mam, do ciebie nic już nie mam To pewne, że już nie będę mieć Możesz wysyłać zażalenia I tak naprawy ciebie nie podejmę się Jesteś zupełnie do niczego A na dodatek powiem, że Pożytku z ciebie tu żadniego nie ma, nie Znów się zepsułeś I wiem co zrobię Zamienię ciebie Na lepszy model (6x) |
![]() |
![]() |
#164 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Ed nie bądź nie miły dla faceta na święta !!
Jak mniemam dobrze wiesz do czego one są zdolne ![]() Większość wie i nikt nie chce mu pomóc ? ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#165 | |
Człekokształtny
Cytat:
Grzeniu oglądał 'Matki, żony i kochanki' to wie. ![]()
![]() |
Tagi |
napisz do administratorów serwisu w którym masz pocztę, nie ma możliwości odczytania hasła |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
usunięty plik jak odzyskac pomocy | 1507 | Napędy optyczne CD | 1 | 24.12.2004 12:48 |
Jak odzyskac dane po scandisku?Help me. | Weron | Off topic | 9 | 19.04.2002 08:52 |
jak odzyskac dane ze skasowanej cd-rw? | koliber | Napędy optyczne CD | 5 | 18.03.2002 23:36 |
jak odzyskac dane z cd-rw ? | wopper | Napędy optyczne CD | 0 | 18.11.2001 16:27 |