![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 28.03.2011 o godz. 18:31 |
||
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czytałem, dlatego znam temat
![]() Cytat:
Baardzo ryzykowna zabawa...
![]() |
#3 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To naprawdę proste, spróbuj kiedyś, zdziwisz się.
Tylko nie mail, bo to nieładnie czytać czyjąś korespondencję (a i kryminał). Polecam konta w grach MMOSG ![]() Widziałem kiedyś wynik eksperymentu polegającego na logowaniu POP3 do tysiąca kont pocztowych userów pewnej witryny - na bazie haseł z tej witryny. 85% trafień. Co ciekawe serwery pocztowe nie wykrywały tego masowego logowania. Wiem. Diabeł nie śpi. |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.11.2010
![]() |
Zablokowany email
Witam i cześć.
Od paru miesięcy nie wchodziłem na email: onet pl No i nie mogę się w ogolę zalogować, sekretne pytanie tak jakby nie działało lub ktoś je zmienił, hasło do jednej z gier też zostało zmienione, ten email był z nim powiązany. 99% że zostało one hacknięte, no i teraz jak odzyskać hasło? ( Do email ) Proszę o pomoc : | |
![]() |
![]() |
#5 |
logged out
CDRinfo VIP
Skontaktuj się z administracją Onetu, najlepiej przez formularz dostępny na stronie.
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.11.2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() Regulamin. Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Pingwin specjalista.
Durne jak cholera, jak jadę na wakacje to się nie loguję nawet 60 dni. Onet sux !
![]()
#9 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Durne, nie durne....
Po co ci skrzynka, do której nie widzisz potrzeby logowania się przez 90 dni? Dopiero po 90 dniach, a w rzeczywistości pewnie po jeszcze dłuższym czasie usuwają konto. |
![]() |
![]() |
#10 |
Pingwin specjalista.
grzeniu, po nic mi ta skrzynka - na szczęście nie mam na onecie, nie wytrzymasz 90 dni bez internetu ?
![]()
#11 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli nie potrzebujesz internetu przez tak długi czas, to niepotrzebna ci żadna skrzynka, albo zakładasz nową w razie nagłej potrzeby.
Sam mam na onecie od 11 lat i chodzi bezbłędnie, z tych które mam jest najlepsza. No ale to kwestia gustu ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pingwin specjalista.
Po co mi nowa, skoro nikt nie zna jej adresu ?
Po co mi w takim razie książka adresowa na niej skoro ta przepadnie ? Czy w miejscu zamieszkania (adres) jak co 3 miesiące nie wyślesz kartki pocztą to skasują Ci ulicę Goździkową 26 ? ![]() Trzeba wybierać takie serwisy, gdzie konto nie przepada, bo inaczej mija się to z celem. Onet szerokim łukiem omijać. No ale to kwestia gustu.
#14 | |
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
#15 |
Pingwin specjalista.
Więc sobie sumuj prywatnie.
![]() To już Twoja sprawa czy chcesz znać, czy nie - to jest nadal MOJA skrzynka, a czy Ty chciałbyś po powrocie z 'podróży' zastać pod swoim domem dwie dziury w ścianie po kołkach od skrzynki, bo nie miał kto poczty odbierać, więc ją zezłomowali ze wszystkimi listami w niej znajdującymi się ? Chodzi mi o ideę. Internet to Internet, do szczęścia nie jest potrzebny, jak ktoś maila sprawdza jak mu się przypomni to też człowiek. Przykładowo, do ICQ nie logowałem się przez jakieś 5 lat, znalazłem w notesie wpis i ku mojemu zdziwieniu ten fajny numer nadal jest mój - i tak powinno być ! Mnie nie obchodzi, że znaki się w alfabecie kończą, aby nowy login wymyślić. ![]() Internet sam w sobie ma problem z temporalnością informacji, pod tym względem źle go zaprojektowano. Gmail ma okres ważności 9 miesięcy, to już jest bardziej do zaakceptowania, logowanie minimum 2x na rok.
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 10.04.2011 o godz. 18:23 |
![]() |
![]() |
Tagi |
napisz do administratorów serwisu w którym masz pocztę, nie ma możliwości odczytania hasła |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
usunięty plik jak odzyskac pomocy | 1507 | Napędy optyczne CD | 1 | 24.12.2004 12:48 |
Jak odzyskac dane po scandisku?Help me. | Weron | Off topic | 9 | 19.04.2002 08:52 |
jak odzyskac dane ze skasowanej cd-rw? | koliber | Napędy optyczne CD | 5 | 18.03.2002 23:36 |
jak odzyskac dane z cd-rw ? | wopper | Napędy optyczne CD | 0 | 18.11.2001 16:27 |