![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wymagajmy od darmowych/bezpłatnych usług niewiadomo czego. Pamiętam jak jakiś czas temu po przejęciu przez Jabbim serwera Jabster ludzie zaczynali krzyczeć, płakać, że jak to? Ale gdyby nie to to serwer Jabster by nie istniał bo nie było alternatywy. Potem gdy admin Jabstera się wypiął na swoich użytkowników mieli pretensje do administracji Jabbima, że wycięli kilka usług(min. archiwizacje rozmów na serwerze, która mieli darmową w przeciwieństwie do Jabstera). Nie potrafili zrozumieć, że za serwery ktoś musi płacić, że prąd, łącza, administracja nie jest za free. Podstawowa komunikacja XMPP była jest i pozostanie za darmo ale oni dalej swoje, bo im ktoś (darmowa wersja) zabrał archiwizacje rozmów mimo, że nigdy nie było powiedziane, że to będzie darmowe na stałe... Polaczki chcą mieć wszystko za darmo w super jakości i ofercie.
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 10.04.2011 o godz. 19:15 |
|||
|
|
|
|
#2 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No dobra Patrix, ja rozumiem Twoje teorie, a nawet się z nimi zgadzam. Tak powinno być.
Obostrzenia o których tu mowa pochodzą (na onecie, na innych pewnie też) sprzed iluś tam lat, gdy posiadanie odpowiedniej przestrzeni dyskowej na serwerach było jakimś tam problemem i kosztem. Sam się dziwię, że nie zmienili tego do dziś - może służy to utrzymaniu porządku. Kto nie używa, to mu niepotrzebne i likwidujemy. Patrząc na to z drugiej strony jest jak pisałem wyżej. Poza tym trochę nie bardzo można porównywać fizyczny adres w realu z Twoim kontem internetowym. Można się spierać, ale jest to co najmniej naciągane. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To zależy... a fakturki Vattenfall wysyła podpisane cyfrowo na maila.
![]() Cytat:
Jak się nie postarasz sam o skasowanie to samo nie zniknie. Mało to osób kwiczy, że za szczeniaka podpisywali się z imienia i nazwiska na grupach dyskusyjnych wypisując jakieś swoje racje z okresu buntu, a teraz jest to obciachem ? Nie zainterweniujesz to nie zniknie. Gdyby to forum działało na temporalnej bazie danych, to mógłbym ustalić czas ważności mojego posta.
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 10.04.2011 o godz. 19:31 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
To zmień dostawcę prądu - ja dostaję na papierze, bo takie potrzebuję. Nie będę drukował, jeśli nie muszę - a nie muszę póki co.
Ano właśnie - życzę miłych pogawędek z Vattenfallem jeśli na tą skrzynkę będziesz się logował 2 razy w roku
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
U mnie się poczta sprawdza co kwadrans sama przez POP, TB sobie w tray'u siedzi, a komp sobie działa średnio od 13 do 23.
|
|
|
#6 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jeżeli ktoś w realu napisze na np. swoim budynku że jesteś ci**a, to po zgłoszeniu sprawy na policje napis znika. Zresztą pierwsza zasada internetu mówi, że informacja raz w nim umieszczona nigdy nie znika. W dużej mierze to prawda. Wystarczy zobaczyć jak długo kompromitujące informacje potrafią krążyć i to nawet jak osoba je wrzucająca nie wyraża na to zgody
|
|
|
#7 |
|
![]() |
prosze mi pomoc odzyskac moje haslo albo hasla bo juz sie zama poglubilam,na maila nie moge wejsc bo mi ciagle wyswietla ze zle haslo,mialam je zapisane ale puzniej oczyszczalam komputer i nie mam nic.pozatym chce odtworzyc mojego maila z przed kilku lat,probowalam zresetowac ale ja nie pamietam tez jaka odpowiedz dalam na pytanie typu pierwsze zwierze itp,bo zawsze cos tam na szybko wymyslam.wchodzilam na rozne strony zeby odworzyc wszystkie hasla bo to tylko ja korzystam z mojego kompa i nic,mam chyba z trzy maile z ktorych nie kozystam bo nie pamietam hasla i jeszcze jakies tam inne stronki gdzie tez ich nie moge otworzyc bo wysyla mi link na maila tego starego.prosze mi pomoc.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A co tam masz ważnego? Podręczniki do języka polskiego?
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]() |
no dzieki za pomoc,nie podrecznikow nie mam ale mam inne wazne rzeczy typu zdiecia z przed kilku lat itp.ale skoro dla wszystkich to taki wielki problem pomoc to trudno,siedzicie na forum ale jak naprawde czlowiek potzrebuje pomocy to nigdy jej tu nie uzyska.spoko bede dalej probowac sobie przypomniec.dzieki
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Nie to, że nikt nie chce ci pomóc. Po prostu nie da się. Polecałbym przeczytać cały temat, znajdziesz w nim jeden sposób na odzyskanie, ale to jedyna deska ratunku. Nikt nie będzie się powtarzać. Dodam tylko, że będziesz musiała udowodnić, że jesteś prawdziwą właścicielką konta. Nie chce się czytać? To szukaj pomocy gdzie indziej.
Druga sprawa, przeczytaj swojego poprzedniego posta. To jest bełkot. Nie umiesz pisać poprawnie to i użytkownicy nie będą się wysilać, żeby odpowiadać. |
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
#13 |
|
![]() |
stracilem haslo email pomocy
Witam, mam wielki porblem kilka lat temu zalozylem sobie email lecz zapomnialem haslo do konta a z podpowiedzi nie pamietam bo bylo tych emaili kilka a chodzi o to ze na ten mam konto w banku zarejeestrowane i musze odzysklac go prosze o pomoc
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
Data rejestracji: 15.06.2011
![]() |
Nie ma problemu.
Podaj: - jaki to bank - identyfikator użytkownika banku - hasło dostępu do banku |
|
|
|
|
#15 | |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Cytat:
Z bankiem nie ma najmniejszego problemu - przejdź się z dowodem osobistym do najbliższego oddziału i podaj nowy adres mailowy. Ewentualnie zmień go ręcznie przez internet.
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Jarson : 25.07.2011 o godz. 17:57 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| napisz do administratorów serwisu w którym masz pocztę, nie ma możliwości odczytania hasła |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
| usunięty plik jak odzyskac pomocy | 1507 | Napędy optyczne CD | 1 | 24.12.2004 12:48 |
| Jak odzyskac dane po scandisku?Help me. | Weron | Off topic | 9 | 19.04.2002 08:52 |
| jak odzyskac dane ze skasowanej cd-rw? | koliber | Napędy optyczne CD | 5 | 18.03.2002 23:36 |
| jak odzyskac dane z cd-rw ? | wopper | Napędy optyczne CD | 0 | 18.11.2001 16:27 |