![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Jak usunac historie z worda?
Wlasnie mam pytanie jak w temacie. Jak usunac historie z worda? Moze jakiego programu uzyc tylko jakiego??
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
proszę.
wiem, że jestem boski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zeropostowiec
Data rejestracji: 12.09.2005
![]() |
W opcjach powinno być coś w stylu "zapisz histrorię dokumentów" - wystarczy odznaczyć.
Albo w "ilość ostatnich dok." ustawiasz na 0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
tak się składa, że word ich sam nie usuwa, więc ktoś może bez problemu dojść do tego, co się w nim wcześniej znajdowało. ten dodatek usuwa ten problem. chyba, że chodziło ci o historię z samego programu. to robi się to tak: Czyszczenie historii ostatnio używanych plików. - W menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje, a następnie kliknij kartę Ogólne. - Wyczyść pole wyboru Niedawno używane pliki, a następnie kliknij przycisk OK. Nastąpi wyczyszczenie listy ostatnio używanych plików, a historia używanych plików nie będzie już przechowywana. Aby znowu zapisywać historię ostatnio używanych plików, wykonaj następujące czynności: - W menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje, a następnie kliknij kartę Ogólne. - Zaznacz pole wyboru Niedawno używane pliki, a następnie kliknij przycisk OK.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 20.10.2005 o godz. 09:44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() |
OK. Mam dzieki. Sam tego szukalem wlasnie w opcjach ale ta w ogolne mi gdzies przeszla niezauwazona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.04.2008
![]() |
Ja mam z kolei inny problem.Otoz lista "ostatniu uzywanych plików" jest u mnie w ogole nieaktywna, jakby "szara", nie moge jej włączyc.Co mam zrobic, zeby to uruchomic? Jakis wpis w rejestrze, czy cos ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Najprostsza metoda to zapisać plik pod nową nazwą - nie będzie wtedy historii a i objętość pliku znacząco się zmniejszy
![]()
![]() |
|
|