![]() |
|
ja jestem wlasnie na susku :)
calkiem niezly, chodzi o wiele lepiej niz mandriva/mandrake.. choc od tej linuksowej czcionki strasznie mi sie oczy mecza.. bede musial mu pozniej poustawiac wszystko wedlug moich potrzeb :) .. i dam screen'a z mojego pulpitu :P pozdro ;) |
Cytat:
|
Mi też coś wywala. Jakiś zonk z serwerem, rano działało.
|
jak chce wejść na kde-look.org to wywala że nie ma takiej stronki ||
|
Ikonki to Linspire Clear, do znalezienia na kde-look.org ofkoz.
Co do SUSE to właśnie dziś skończyła się moja aukcja na której sprzedawałem SUSE 10.0 5CD za 15 zeta :D |
mam za wolne łącze żeby zasysać 10 kb/s to by zasysało wieki, tak wiec jak byłby ktoś tak miły i wysłał pocztą polską (najlepiej piporytet) za free to byłbym wdzięczny ;)
A co do ikonek (paczki z ikonami) może by ktoś tak je wysłał na emaila ;) |
A co ja mam brac do siebie? :> to ze robimy sobie bezprecedensowy oftop w temacie o pulpitach? ;p
|
Cytat:
nie bierz tego do siebie, przypomnialo mi sie po przeczytaniu Twojego posta i... napisalem ;) pozdro ;) |
bakayarou! jak juz!
PS. sie cfaniak poprawil! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ftp://ftp.icm.edu.pl/packages/linux-...VD-i386-GM.iso a tu mirror: ftp://ftp.man.poznan.pl/pub/linux/su...VD-i386-GM.iso |
Cytat:
|
Cytat:
kolo godziny jedna plytka dvd szla :D ale.. zainstalowac suska nie moge, bo wyskakuje blad przed instalacja (przy probie zmniejszenia partycji windowsowej..), wiec bede musial pozniej recznie w PM zmniejszyc.., ahh ta winda :) pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:17. |