![]() |
Zmierzam do tego ze skoro temat jest odswiezany, to wypadaloby pokazac swoje biurko, czy jak to sie w Windowsach mowi "Pulpit" (obrazek sie nie wyswietla).
|
Cytat:
http://www.agatameble.pl/files/Wojci...iurko_rene.png jakbyś nie wiedział jak biurko wygląda ;) |
Cytat:
//10znakow |
To biurko bys pokazal :-P!
|
|
Nie mają, bo BG żyje i nie lansował się tak....
|
Cytat:
Napisałem tylko "... jak to jest, ze użytkownicy Windows nie maja pulpitów z Billem Gatesem..." i tylko tyle |
Dla M@X'a SJ jest idolem (nie wiem czy to odpowiednie słowo, ale na pewno coś tego kalibru). Także nie ma się co dziwić, że na tapetę sobie wkleił jego facjatę (bo skoro zmontował w domu specjalny dlań "ołtarzyk" to wallp wydaje się tutaj bardzo łagodną odmianą ;)).
Myślisz, że wszyscy/większość użytkowników Jabłka interesuje kim był, jaki był i czego, no niech będzie, że dokonał? Myślisz, że wszyscy tapetują sobie tak pulpit? Nie przesadzajmy... |
Cytat:
Tak się zastanawiam - jak to jest, ze użytkownicy Windows nie maja pulpitów z Billem Gatesem. A przynajmniej ja nie znam żadnego. Za mało emejzingu? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
a kto to jest ten gościu w okularach :ysz:
|
Cytat:
Kazdy ma prawo wierzyc w takiego Boga w jakiego chce. M@xiu - ten cytat - "if you live..." czy Ty przynakjmniej wiesz, skad SJ go zacytowal? (Ze nie uzyje okreslenie - ukradl) Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |