![]() |
|
Takiego avatara sobie wkleiłeś sam, nie moja wina, że brzydki... :(
|
Patrix ten załącznik to dość brzydki jest akurat.
Ale przeglądam dalej ;) |
Nie! Musze kolegę Darka obronić, on tylko chciał sprawdzić przez co czasem forum się wolno ładuje... I chyba go ta informacja przeraziła...
|
Ilość załączników: 1
|
Ile tu zboczeńców i giejów :wow:
A są jakieś nauczycielki? :> |
Ja sobie wypraszam, Ty sam piszesz jak zwyrodnialec śmietnikowy.
Zapraszamy do zwiedzania: Kiedyś byłam ambitna Klub Twardzieli. Szatnia Burdel jest... [+18] Fajne piersi widziałem... Kiedy pierwszy raz chędożyłeś? Faceci po przejściach, dziewczyny po związkach... Praca czyni gejem Stoi mi Grzeniu - zbok :czytaj: |
Ale ja piszę o uczeniu, zboczeńcu :haha:
Fakt, można to tak interpretować. Nie zmienia to faktu, że nie to mi chodziło:P |
Cytat:
|
Jak się brzydką nauczycielkę, to po prostu się zdaje. Jeśli zna się na tym co robi to nie powinno być problemów.
Ja miałem nauczycielki które nie tylko znały się na tym co robiły, to jeszcze były miłe i nadzwyczaj ładne. Jeśli tylko takie mają mnie uczyć to jestem za przywróceniem kar cielesnych w szkołach :rotfl: |
Albo ćwiartka w kieszeni...
|
Cytat:
|
Może być ;) Ja miałem(i mam)szczęście do nauczycielek, szczególnie w gimbazie. Mieliśmy dwie wychowawczynie, nie mogłem się zdecydować która lepsza.
W sumie jak się ma ładną nauczycielkę to zaliczanie semestru jest znacznie łatwiejsze :D |
Modelka założyła okulary...
Nauczycielka? A daj Ci Boże takie nauczycielki. Tylko że... one nie istnieją. :idea: |
To nauczycielka pffff.... musisz się jeszcze trochę pouczyć :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:36. |