![]() |
Cytat:
Print Screen -> Paint -> Wklej -> Zapisz Pomniejszam znów programem ASmallerImage 2.0 |
klawisz Print Screen lub Ifran View :)
|
Jakim progsem robicie screenshoty?
|
oto mój pulit - od ostatniego screena zmieniła się tapetka, THX Mac :piwo:
(można powiększyć) http://img52.exs.cx/img52/5474/pulpit2.th.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A tu moje "stanowisko pracy" ;)
|
Cytat:
do wymieniach przez Ciebie progsow dodalbym jeszcze firefoxa, widac go na duzej ilosci screenow :spoko: a co do laczki to jest to przeciez ORGINALNA tapetka microsoftu ahhh sorka, kto dzisiaj ma orginalnego wina :D :D |
Cytat:
|
ciekawe jest to, ze wiekszosc screenow z pulpitu pokazuje na pasku szybkiego uruchamiania TC/WC i Winampa. tez tak mam
@bakupl :D laczka na pulpicie nie jest oryginalnym pomyslem ;) |
|
Oj panowie panowie Japonek się zachciało :) Hmm.... woitas.. robótki ręczne powiadasz? ;)
@ pagerus Kurcze, od ostatniego razu, jak u Ciebie byłem, tapeta na pulpicie Ci się nie zmieniła, ale Windows tak. Czemu się o dwie generacje do tył cofnąłeś? |
Mój wygląda tak... Otwarte okna to: DreamweaverMX2004, Photoshop, Total Commander, 2 okienka konnekta, Foobar, Firefox X4..., Nero 6.6 ;D a programy ... to ... DC++, FlashGet, Do klawy badziewia, SAV 9C :D i inne takie tam
http://img67.exs.cx/img67/8144/moj.jpg |
Cytat:
ta pogon za minimalizacja... :P + do tego sa podobno rozwiazle bardzo ;) nic, tylko przefarbowac sie na blond i jechac do kraju kwitnacej wisni (i nie mam bynajmniej na mysli ragionu polski, gdzie robia tanie wina ) :D |
hehe, witaj w klubie.
mnie dziwnym zbiegiem okoliczności fascynuje azjatyckie kino. a szczególnie anime. to są naprawdę profesjonalne produkcje, przeciwieństwo do amerykańskiej papki, którą nas karmi wielki brat zza oceanu. azjatki są trochę płaskie, ale za to podobno świetne w... hmmm robótkach ręcznych :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:38. |