![]() |
mam na mysli:
wszystkie pliczki ladnie kopiuje, tj. komunikat succesfull (oczywiscie sprawdzalem - w folderach systemowych sa te pliczki), ale kompozycje po otwarciu po prostu sie zachowuja jakby ich nie bylo :), otwiera sie okienko to PPM > wlasciwosci > zakladka wyglad > i wyswietla sie standardowy schemat windowsowo-lunowo-niebieski ;-) pozdro ;) --edit-- a co do tej wersji multi - masz ja moze na dysku? nie mam pewnosci co do mojej (nie moge nawet sprawdzic bo jej nie mam - skoro nie dzialala, to wywalilem :P) |
Cytat:
Patchujesz wersja multi? Bo moze uzywasz wersji dla WInXP z SP i dlatego nie chodzi |
aaa wlasnie, wie ktos moze dlaczego teraz mi uxthemepatcher nie dziala ? :)
http://starzaki.eu.org/~smartek/new/ - moj sprzet sys - XP prof. bez service packow [sa niepotrzebne, bo przed formatem bylo ok, czyt. miesiac temu ;-)] pozdro ;) |
Ilość załączników: 1
tapeta wlasnej roboty
maxim.art z tego co pamietam to same rendery i 'colapsy' czyli przerabiane do znudzenia trafienia czyms duzym i ciezkim w planete, od lat nie widzialem zadnej nowej wersji tego zdazenia giger, beksinski, lebedev - to niszczy |
Ok, to jeszcze dam swój obecny pulpit :) :
|
Cytat:
|
Ok, no to jedziemy :)
@ Berion Nie wiem, o który konkretnie element Ci chodzi, ale na wygląd tamtego pulpity składały się (minimum) trzy programy: pasek u góry to odpowiednio skonfigurowany StatBar (dostępny w necie), kalendarz to Rain Callendar (także darmowy), natomiast sam styl to Dragon Style (powinien być gdzieś na stronie Windows Customize) użyty za pomocą programu Style XP. @ rosol Nazwy tych dwóch programów podałem przed chwilą. Powinieneś je bez problemu znaleźć w necie. Jeśli jednak będziesz miał problemy to daj znać, wyślę mailem. |
ekhmmm.... zaraz przyjrzę się postom, do których się odwołujecie i spróbuję w miarę możliwości spełnić prośby, ale zauważcie, że post jest już lekko stary i niektórych rzeczy mogę już dawno nie mieć na komputerze :)
@legion Świetna tapetka :spoko: |
andrzejj9 przeslalbys mi swoj styl z postu nr 382 ?? Ten z kalendarzem i paskiem u gory ... moj mail mroslaniec@tlen.pl
|
@andrzejj9
Pytanie może się wydać lamerskie... :fiu: ale... ... ... Skąd masz taką kompozycję w Win? |
troche trzeba odswierzyc temat z pulpitami:D
|
Cytat:
A stronkę znam doskonale - jedna z moich ulubionych jeśli chodzi o tematykę tapet. Zresztą tą, którą mi wysłałeś kiedyś miałem na pewno i z pewnością jest na jakiejś płytce, ale jak bym zaczął jej szukać, to sporo by mi zeszło i wcale nie wiem, czy coś by to dało. Tak więc dzięki. A na twardzielu trzymam tylko absolutne minimum, moim zdaniem najlepszych tapet, jakie kiedykolwiek ściągnąłem :) |
|
Widzę, że po przerwie odświeżyliście topic i że nie tylko ja lubię się bawić swoim pulpitem :)
A oto mój, mam go już z miesiąc, ale że ostatnio bywam w domu tylko na weekendy i to nie wszystkie, to jeszcze mi się nie znudził: I podłączę się pod swój post, dlatego nie na priva - czy yahol, albo ktoś, kto już tapetkę dostał, mógłby mi podesłać tą z postu 311? Z góry dzięki :) |
no to ja tez sie ujawnie... przy okazji robilem porzadki :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:54. |