![]() |
Oto tapeta z Albą :)
ftp://ftp.republika.pl/tap.JPG (nie wiem czy działa) http://www.piterniel.republika.pl/tap.JPG |
Cytat:
Pozdro;) |
@kraluk:tapetka please.
pawel.kasprzak@neostrada.pl |
Cytat:
Pozdro;) |
Ilość załączników: 1
No mój pulpit też się zmienił.
Pozdro;) |
U mnie aktulizacja pulpitu. Trochę już minęło po formacie ;)
|
:D no lubie porzadek nie powiem ze nie ;)
a czy ja wiem czy potrzebna mi tapetka jakas w koncu przecierz nie siedze przed komputerem i nie wpatruje sie w monitor patrzac sie na wlasny pulpit... :jezyk: :D hehe lubie schludnie... |
@ Zelea - masz animowana tapetke ktorej prgs do przechwytywania nie moze zapisac czy po prostu lubisz "przestrzen" i porzadek? :)
|
i ja dolacze swoj pulpit aczkolwiek nice za duzo na nim mozna zobaczyc ;) :D hehe ^_^
|
Cytat:
Widze że programujesz w Delphi ;) ps. pozdrawiam wszystkich delphi maniaków :spoko: |
Cytat:
Nie, akurat nie trawię czegoś takiego, zdecydowanie wolę gitary ( w tej chwili u mnie leci Placebo, jak kojarzysz co to jest) . Troszeczkę jestem za wiekowy na techno-transy i nie nadążam za czymś takim. :) Pozdro |
QCD Player -> jest na pulpicie nazwa i na playerku tez.Fajna sprawa...
Widze ze sluchasz techniawki/trance. Sluchasz tak przy okazji czy tylko to? Jezeli chodzi o mnie to tylko i szukam jakichs nowych remix`ow, kawalkow. Bo wszystko prawie mam. |
@ Sid - bardzo mi sie podoba temacik pulpitu (zamiast domyslnej luny) - moglbys zamiescic lub wyslac mi na maila tego theme czy tez msstyle?
playerek tez faktycznie cool wyglada :) |
Cytat:
|
I tym mnie "zmusiliście" do posprzątania pulpitu... ;]
(tylko zapomnialem folderu "to_co_było_na_pulpicie_jeszcze_13_grudnia" przeniesc na wlasciwe miejsce... na tym "szkrinie") |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:53. |