![]() |
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
|
Ok, na dzisiaj niestety wystarczy, bo musze sie rozlaczyc. Ale bedziemy to kontynuowali. Poza tym dociagne sobie od Ciebie ten programik, to moze bede mogl ograniczyc innych, ktorzy sie co chwile po cos dopychaja i blokuja lacze :)
|
Cytat:
|
Zainstaluj sobie net limitera. Super program który spowalnia uplad/download dowolnego programu. Mi sie przydaje w dc bo aż za bardzo odemnie ściągają ;)
|
Ok, jednak wina byla po mojej stronie. Wlaczone mialem Emule. Ja praktycznie nic nie sciagalem, ale ode mnie, jak zobaczylem, szlo calkiem sporo (ciekawe czego, bo sciagnalem tym programem w sumie moze z 10 mp trojek). Wylaczylem program i od razu sciaganie przyspieszylo :)
|
Ja mam 2Mbit/s wiec tez powinno być spoko. Odemnie ściągają po 40KB/s albo i wiecej. Narazie jest 13%. Moze jutro bedzie lepiej ;)
|
Cytat:
|
Zaczołem ściągać ale marnie idzie... 4KB/s. Zajmie to troche czasu. Masz sdi?
|
Ok jestem na hubie. Moj nick, jak tutaj: andrzejj9. Spakowalem na razie katalog Windows Customize i Nowe Obrazki (nieposegregowane, ale sa calkiem niezle). Zrobilem dwa archiwa i wrzucilem do katalogu: CDRinfo (jest na dysku G: Grafika).
Jesli ktos chetny, to mozna sciagac. Nie recze, czy zostawie komputer na noc, ale na razie troche pochodzi. |
Cytat:
A co do huba, to sprawdze go wieczorem, dam znac, jesli bede mogl zostawic komputer wlaczony na noc. Powinno sie to sciagnac w kilka godzin. |
|
jak zabawa
to zabawa ten jest zimowy-raczej lodowy
|
ten chyba bedzie dobry
arena-pl.no-ip.com:411 wymagane 2GB Sciaganie moze zrobimy jutro bo zaraz musze wyłączyć komputer...chodzi juz 13h od rana ;) Co do excela to da sie to zrobić. Kopiuj> zaznacz pole (tyle samo okienek)>wklej specjalne...>i zaznacz transpozycja>ok |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:12. |