![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Ale mam z nim jeden problem. Otoz to niby normalny temat Windowsa, wiec probowalem go uruchomic bez Style XP (najpierw wyciagnalem go z programu, a potem program odinstalowalem), nie udalo sie. Chcialem wiec go uzyc za pomoca samego WindowBlindsa. Rowniez bez powodzenia. Jest to w ogole mozliwe? |
Cytat:
|
To jest dolaczony styl do StyleXP a nazywa sie CoughDrop a kolorystyka to Berry
|
@karpio jaka jest nazwa tej skórki? Całkiem fajnie wygląda.
|
TO moj :D
Ilość załączników: 1
A to moj pulpit
I prosba do /\/\cDrive: moglbys mi przeslac te glosniczki do winampa i powiedziec z ktora wersja ona dziala?? byl bym bardzo wdzieczny :) na email karpio@o2.pl |
u mnie jedyna widoczna jesien byla ta na pulpicie...
|
wysylasz temu sidowi pm z propozycja nowego nicka a on zmienia ci nicka - choc szybciej to przez gg zalatwic (ci co mnie o to prosili wiedza ze nie stawiam oporu i zawsze nick zostaje smieniony)
|
Hmm... Właśnie kiedyś zauważyłem(PS. rejestrowałem sie daaaawno).. jeśli to "oryginalnemu Sidowi przeszkadza to zmienie, zresztą i tak zmienię... Przepraszam za utrudnienia z tym związane... :'( :chytry:
Update: na tym forum się nicka nie da zmienić?? |
zbieznosc ta (nie wiem moze i jakies pokrewiensto... :) ) w kazdym razie ta zbieznosc dla mnie jest taka dosc mylaca bo na "-Sid-The-Rat=>" wszyscy mowia Sid... a Tu pokazal sie "Sid"... chociaz nie jest Tu od dzis... tylko juz ladnych kilka miesiecy...
wedlug mnie to zbieznosc ale jak jest sam nie wiem ;) moze nie pytajmy hehe :D |
Czy "Sid" i moderator "-Sid-The-Rat=>" są ze sobą spokrewnieni?
czy to tylko taka zbieżność nicków? |
THX Sid :)
|
W załączniku Theme...
|
@ Sid - jakbys mogl wyciagnac plik theme (czy tez msstyle) to bym go poprosil, bo calego stylexp to nie chce instalowac :)
@ kraluk - tez poprosze o ta tapetke z "kielkami" - adresik masz w podpisie pod moim nickiem :) |
QCD Player: różne skórki, różne kształty... ta to paczka skór MMD3 (MMD3 orange winshade)...
W Delphi...tak... Lubię... ;] A theme to w styleXP v1.0 w stylach jest jednym ze standardowych (Blade) i tapetka "szkrin" z gothica 2 ;] Ale jak chcesz to oczywiscie.... Co do techno: tak, słucham tylko techno ale mam tego moze 10-20mp3 ;( ;] |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |