Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   jak wygląda TERAZ Wasz pulpit? <STYLIZACJA WINDY> (https://forum.cdrinfo.pl/f113/jak-wyglada-teraz-wasz-pulpit-stylizacja-windy-28302/)

/\/\cDrive 16.12.2003 11:59

Cytat:

Napisany przez karpio
A to moj pulpit
I prosba do /\/\cDrive: moglbys mi przeslac te glosniczki do winampa i powiedziec z ktora wersja ona dziala?? byl bym bardzo wdzieczny :) na email karpio@o2.pl

Wysłane. Sorrki że tak późno ale nie zauważyłem twojego posta.

andrzejj9 16.12.2003 11:34

Cytat:

Napisany przez karpio
To jest dolaczony styl do StyleXP a nazywa sie CoughDrop a kolorystyka to Berry

O, wlasnie sam go uzywam :)

Ale mam z nim jeden problem. Otoz to niby normalny temat Windowsa, wiec probowalem go uruchomic bez Style XP (najpierw wyciagnalem go z programu, a potem program odinstalowalem), nie udalo sie. Chcialem wiec go uzyc za pomoca samego WindowBlindsa. Rowniez bez powodzenia. Jest to w ogole mozliwe?

andrzejj9 16.12.2003 11:33

Cytat:

Napisany przez Zelea
zbieznosc ta (nie wiem moze i jakies pokrewiensto... :) ) w kazdym razie ta zbieznosc dla mnie jest taka dosc mylaca bo na "-Sid-The-Rat=>" wszyscy mowia Sid... a Tu pokazal sie "Sid"... chociaz nie jest Tu od dzis... tylko juz ladnych kilka miesiecy...

wedlug mnie to zbieznosc ale jak jest sam nie wiem ;) moze nie pytajmy hehe :D

O ile dobrze pamietam, to tu kiedys calkiem spore zamieszanie na ten temat bylo ;) Zapewne przy okazji pierwszego postu "Sid-a" ;)

karpio 16.12.2003 11:04

To jest dolaczony styl do StyleXP a nazywa sie CoughDrop a kolorystyka to Berry

Ziele 16.12.2003 10:07

@karpio jaka jest nazwa tej skórki? Całkiem fajnie wygląda.

karpio 16.12.2003 09:46

TO moj :D

Ilość załączników: 1
A to moj pulpit
I prosba do /\/\cDrive: moglbys mi przeslac te glosniczki do winampa i powiedziec z ktora wersja ona dziala?? byl bym bardzo wdzieczny :) na email karpio@o2.pl

shuma02 16.12.2003 03:01

u mnie jedyna widoczna jesien byla ta na pulpicie...

-Sid-The-Rat=> 15.12.2003 20:59

wysylasz temu sidowi pm z propozycja nowego nicka a on zmienia ci nicka - choc szybciej to przez gg zalatwic (ci co mnie o to prosili wiedza ze nie stawiam oporu i zawsze nick zostaje smieniony)

Posłany 15.12.2003 20:52

Hmm... Właśnie kiedyś zauważyłem(PS. rejestrowałem sie daaaawno).. jeśli to "oryginalnemu Sidowi przeszkadza to zmienie, zresztą i tak zmienię... Przepraszam za utrudnienia z tym związane... :'( :chytry:

Update: na tym forum się nicka nie da zmienić??

Zelea 15.12.2003 17:20

zbieznosc ta (nie wiem moze i jakies pokrewiensto... :) ) w kazdym razie ta zbieznosc dla mnie jest taka dosc mylaca bo na "-Sid-The-Rat=>" wszyscy mowia Sid... a Tu pokazal sie "Sid"... chociaz nie jest Tu od dzis... tylko juz ladnych kilka miesiecy...

wedlug mnie to zbieznosc ale jak jest sam nie wiem ;) moze nie pytajmy hehe :D

eloise 15.12.2003 16:56

Czy "Sid" i moderator "-Sid-The-Rat=>" są ze sobą spokrewnieni?

czy to tylko taka zbieżność nicków?

nimal 15.12.2003 14:45

THX Sid :)

Posłany 15.12.2003 14:14

W załączniku Theme...

nimal 14.12.2003 22:02

@ Sid - jakbys mogl wyciagnac plik theme (czy tez msstyle) to bym go poprosil, bo calego stylexp to nie chce instalowac :)
@ kraluk - tez poprosze o ta tapetke z "kielkami" - adresik masz w podpisie pod moim nickiem :)

Posłany 14.12.2003 15:29

QCD Player: różne skórki, różne kształty... ta to paczka skór MMD3 (MMD3 orange winshade)...
W Delphi...tak... Lubię... ;]
A theme to w styleXP v1.0 w stylach jest jednym ze standardowych (Blade) i tapetka "szkrin" z gothica 2 ;] Ale jak chcesz to oczywiscie....
Co do techno: tak, słucham tylko techno ale mam tego moze 10-20mp3 ;( ;]

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27.