![]() |
To ju***380; nie Konfabulator :nie:
Teraz to Yahoo! Widgets :taktak: I polecam - wraz z wigetem "Yahoo! Weather" || : http://img47.imageshack.us/img47/1074/pogodalg7.jpg Pomimo tego, ***380;e nie zapowiada udanej pogody na najbli***380;sze dni... C***243;***380;, nie jego wina ;) |
Konfabulatora chwal***261;, podobno... :idea:
:) |
Witam, zna kto***347; jaki***347; sprawdzony program do wy***347;wietlania stanu pogody na pulpicie ?
|
z .msstyles trzeba kombinowac z UXtheme patcherem co***347;
|
Mo***380;e wie kto***347; dlaczego windows xp home nie czyta styli w formacie .msstyles? czyta tylko w formacie .theme:(
Poprzedni mia***322;em Windows Media Center i czyta***322; oba formaty. |
Sa rzeczy, ktore nawet filozofom sie nie snily xD
|
Piterniel - Jak mo***380;na korzystac ze systemu majac ustawiona czcionke szeryfowa? nie rozumiem tego...
|
I małe zmiany u mnie :)
http://img506.imageshack.us/img506/2...lpitfn0.th.jpg Z linucha screen'a zapodam później ;P |
Cytat:
mając otwartych kilka okien po użyciu ikony "pokaż pulpit" pasek znika. wtedy można otworzyć jakikolwiek folder z pulpitu i albo go zamknąć albo zminimalizować - pasek znów sie pojawia. nie jest to najwygodniejsze rozwiązanie :sciana: ale z pewnością szybsze niż minimalizowanie wszystkich dotychczas otwartych okien... :taktak: :> |
Ilość załączników: 1
|
@Piterniel
Jak zrobi***322;e***347; na pasku z podr***281;cznymi stronami foldery? Mowa o firefoxie. |
Cytat:
nie mniej jednak nic nie stracile - odswiezanie nie dziala! :( |
A jak od***347;wie***380;ysz pulpit to nie wskakuje Ci z powrotem?
Mam to samo z rainlendarem, przyzwyczai***322;em si***281;. :D |
Cytat:
tylko mam pytanie, ktorego nie przewidziales... :> jak mam otwartych kilka okien to zeby szybko wrocic do pulpitu klikam na ikonke "pokaz pulpit" i wtedy ten pasek sie chowa...?! a minimalizowanie kazdego okna za kazdym razem mi sie nie usmiecha... stad pytanie: czy mozna jakos zablokowac ten pasek, zeby uzycie ikony "pokaz pulpit" nie ukrywalo go ?! ??? |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:43. |