Cytat:
Napisany przez Matefusz
Przecież eksploatacja lasera was zeżre. Polecam Epsona PX730WD. Wifi miodzio  drukowanie dwustronne, przystawka do nadruku płyt CD/DVD. Po wyczerpaniu się kartridży kupujesz CISS'a i cieszysz się tanią eksploatacją. No i głowica micro piezo (nie do zajechania).
|
No większych bzdur to dawno nie widziałem, a nie "dobrze gada" - aż mi się nie chce komentować....
Zetox, instalowałem (prawie) tego Samsunga tydzień temu, wersję N, sieciową, ale bez WiFi. Pół godziny macałem podajnik papieru, który nie chciał wyjechać spod drukarki. Skończyło się na tym, czego najbardziej nie lubię przy chińskim plastiku - użyciu brutalnej siły. Na szczęście podajnik to przetrwał, a i za drugim razem poddał się jakoś łatwiej. Poza tym drukarka nie sprawiła więcej niespodzianek, zainstalowała się bezproblemowo. Wydruk kolorowy bardzo przyzwoitej jakości, popularne atramenty się chowają. Spore możliwości konfiguracyjne, szczególnie dla wersji sieciowej, łącznie z możliwością wysyłki maili z informacjami o pracy i eksploatacji drukarki.