![]() |
Cytat:
|
Moim zdaniem jako router ta AsRock 4Core1333-FullHD b***281;dzie bez problemowa, bo chyba OC i granie w gry na router'ze raczej nie b***281;dzie mia***322;o miejsca ;)(cho***263; i z tym nie b***281;dzie raczej problemu).
ps. ca***322;kiem ciekawa p***322;yta, jak za takie pieni***261;dze. |
rork@ mam nadzieje ze tak jest jak piszesz ...
ale tu chyba niestety gore wezma obawy i zdrowy rozsadek - kupuje gigabyte na G33 co do MSI to tez mialem z nia przejscia najpierw trafil mi sie model na intelu ktory nie obslugiwal procesora choc wg producenta mial a pozniej trafila mi sie plyta na via ktora serwisowalem 11 miesiace - bo tylko 1 miesicac byla sprawna :| dlatego podobnie jak rosol@ wychodze z zalozenia ze za biedny jestem na kupowanie tanich podzespolow ... z kupowanych przeze mnie asus i gigabyte mnie do tej pory nie zawiedli |
Twoje pieni***261;dze, Ty decydujesz ;)
ps. ja tam jeszcze nie mialem problem***243;w z asrocka'mi |
Cytat:
|
kup co kolwiek , aby tylko 40% hahaha
|
dobra ... plyty gigabyte juz kupione
ladnie/porzadne wykonane - cewki z redzeniem ferytowym, nowe mosfet'y low RDS i kondensatory polimerowe nie ma tragedii :] rork@ teraz mam pytanie do ciebie jak myslisz kupowac te nowe kingmax'y KINGMAX DDR2 1024MB PC1066 za 168.75,- czy szkoda kasy i wziasc jednak te KINGMAX DDR2 1024MB PC800 za 138.30,- ??? |
Jak to ma by***263; tylko router to szkoda kasy na 1066, 800MHz w zupe***322;no***347;ci wystarczy (a i krecenie ewentualne te***380; jest wykonalne ;))
ps. sa ta***324;sze sklepy :) |
router - router'em ale wydatek jeden ... nawet na router ktory za chwile moze zmienic
swoje przeznaczenie - szkoda na dzien dzisiejszy kupowac 'kartofle' z LLK :] poszlo -> kingmax 2x 1024MB 1066 |
|
Cytat:
każda firma ma w swojej produkcji płyty udane i totalne buble ... ja ostatnio składałem komputer na tej płycie ASRocka z E2140 i całość działa świetnie , nie mam najmniejszych zastrzeżeń - jak na płytę za 160 zł rewelacja pozdrawiam |
Arepo ale wiesz co robi z lud***378;mi "opinia" o marce :), technologia dzi***347; i nawet 2 lata temu to zupe***322;nie inne bajki i zrobienie czego***347; fizycznie nie udanego (pomijam kwestj***281; jako***347;ci projektu) jest trudne, no ale jest "opinia" i ...
ps. nie wiedzia***322;em, ***380;e p***322;yty na czym***347; poni***380;ej i965 wspieraj***261; C2D :) |
@rork
cały problem z opinią na temat takiego sprzętu polega na tym, że ludzie wyrabiają ją sobie na podstawie pojedynczych urządzeń, z których sami byli zadowoleni bądź nie potem człowiek bazuje na czymś takim i kupuje płytę np.: ASUS-a myśląc, że dobrze robi a tu katastrofa (wiem bo sam się tak nabrałem) nie twierdzę, że nie ma lepszych rzeczy niż to co prezentuje obecnie ASRock (bo są), ale cena za ich produkt jest adekwatna do możliwości - nie dopłaca się kroci tylko za markę Cytat:
pozdrawiam |
Ch***322;e ch***322;e, fakt, co ta skleroza robi z czlowiekiem ;) :D
ps. asusa (firma matka asrock'a) jakos nigdy nie lubi***322;em, (mo***380;e dla tego, ***380;e nie mia***322;em :D), a synka zawsze :) |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:13. |