![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#511 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a gdzie zakupiles swoje?daja kabelek dvi czy trzeba dokupic osobno i czy mogles (w opcji) dokupic gwarancje na 0 bad/sub pixeli?
Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 20.10.2007 o godz. 15:36 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#512 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
loki7777@ kupowalem u kolesia z allegro ze jest z okolic warszawy
to sie do niego pofatygowalem ... swoja droga bardzo mily pan http://www.allegro.pl/item253992038_..._gw36m_cy.html otworzyl przy mnie pudelko i dal mi mozliwosc sprawdzenia na pierwszym byl sub-pixel na czerwonym wiec otworzyl mi kolejne pudelko ... na trzy ktore ogladalem tylko do pierwszego mialem zastrzezenia nie wiem jak jest w siedzibie firmy funtech.pl i jakie ona daje mozliwosci gwarancji ale jesli kupujesz przez np. przez allegro.pl masz mozliwosc zwrotu/wymiany monitora przez 7-10 dni od daty zakupu lub poprosic ich o sprawdzenie przed wysylka z tego co sie dowiadywalem po za nowymi 2185W - sprzedaja tez z martwymi pixelami lub zarysowaniami na matrycy badz tez obudowie ... oczywiscie za nizsza cene moja taki jak pisalem wczesniej sa nowe nieuzywane z 36 m-ce gwarancji jak na obecna chwile - za ta cene nic lepszego sie nie kupi ![]()
![]() |
#513 |
Guru
kabelek dvi?(ok nie ma jest tylko vga
![]() http://www.proline.pl/shop.php?prodid=GATEWAY+FPD+2185W Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 20.10.2007 o godz. 16:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
w pudelku jest:
***8226; instrukcja po polsku ***8226; plyta z oprogramowaniem ***8226; kabel zasilajacy ***8226; kabel VGA ***8226; kabel usb co informacji o czasie reakcji to jest 8ms BTW (black-to-white) a 4ms GTG grey-to-grey ![]()
![]() |
#515 |
Guru
8ms (gray to gray)
http://www.gateway.com/programs/widescreen/21_specs.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
no widzisz sam nawet nie wiedzialem
![]() w instrukcji jest 8ms i jak ja teraz otworzylem dowiedzialem sie ze dystrybutorem mojego nie jest tak jak wczesniej pisalem firma funtech.pl tylko www.ckmediator.com.pl ![]() ! edit a tu pisza 4 GTG http://ckmediator.com.pl/2185w.html to juz sam nie wiem ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez AleX69 : 20.10.2007 o godz. 16:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Guru
no fakt, ale wierze w to co pisze getaway
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
nic ... kompletnie nic
![]() ale jesli to ten sam panel co w 215TW to jest wg specyfikacji producenta <- 8ms GTG http://www.samsung.com/pl/products/m...Specifications
![]() |
#519 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
kto mi powie jak to jest z zakupami w komputroniku ??
jest ten monitorek tzn ten juz wspomniany Gateway w komputroniku za 1299 zl wiec nie najgorzej taniej niz bym mial jechac do kogos z allegro bo w Swietokrzyskim nie ma ofert na allegro tego monitora... a ze w Kielcach jest komputronik z reszta nowo powstaly tak naprawde... to moge zamowic i odebrac osobiscie to wiem... ale jak jest z ewentualnym sprawdzeniem takiego monitora ? czy moglbym na przyklad pojsc do nich z laptopem i podlaczyc przez dvi i d-sub'a i puscic jakis maly test ? czy to raczej nie wchodzi w gre ? czy tez moze tylko (jesli juz) mozliwosc obejrzenia go ale bez podlanczania ? Edit: @AleX masz mozliwosc zrobienia jakiegos zdjecia PIP'u ? tak z ciekawosci bym zobaczyl...
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem ![]() Majluj do mnie TU ![]() no coment... pozdro Ostatnio zmieniany przez Zelea : 20.10.2007 o godz. 23:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#521 |
tak na szybko z telefonu ...
od najmniejszego (0) ... ![]() ... przez sredniego (50) ... ![]() ... do najwiekszego (100) ![]() pip'a zdefiniowanego z menu mozna wywolac jednym przyciskiem drugim na szybko przelaczyc sie miedzy nimi polozenie okna mozna ustawic na jednym z czterech rogow ekranu wielkosc okna, przezroczystosc, zrodlo sygnalu "pip'a" tez mozna sobie latwo ustawic ![]()
![]() |
#522 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jak taki PIP sprawdza si***281; w praktyce?
Tzn. chodzi mi o to czy si***281; go w og***243;le u***380;ywa czy to tylko kolejny zb***281;dny dodatek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Smartek@ nawet nie wiesz jak szybko sie do luksusu
![]() ja juz nie widze mozliwosc korzystania bez pip'a w monitorze - moze dla tego ze mi bardziej potrzebne sa dwa komputery niz dwa monitory na biurku jak pracuje na serwerze i na stacji roboczej nie musze sie co chwila przelaczac tylko wlaczam podglad na pip'ie pip jest oczywiscie ruchomy ![]() dla mnie bardzo wygodne ![]()
![]() |
#524 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
kupilem dzis... tzn odebralem dzis Gateway FPD 2185W... i jestem zaje***cie zadowolony...
![]() do tego okazalo sie ze sprzedawca w oddziale Kieleckim Komputroniku to koles ktory chodzil do tej samej szkoly co ja a w sumie to do 2 bo LO i polibuda ta sama ![]() malo testow zrobilem narazie ale jutro pol dnia przedemna na obecna chwile... to jest piekna maszyna... az lezka w oku sie zakreca... a matula stwierdzila ze po co mi az taki obracany... i upadlem ze smiechu... ![]() @Alex dzieki bardzo za pomoc w wyborze... ![]()
![]() |
#525 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|