![]() |
nie mowie, ze nie, ale troche naciagana teoria imho
raczej glosno by bylo, gdyby to tak mialo dzialac o gotowaniu jajek komorkami wiecej mozna bylo uslyszec, a to bdura wierutna ale ja tez sie nie znam ;) dla mnie BT to po prostu wygoda |
Ja tam się nie znam. Ale coś napiszę... Znajomy łaził sporo ze słuchawką BT. A później trafił do okulisty. A okulista wyjaśnił mu, że pracujący BT podgrzewał mu dno oka i to była główna przyczyna pogorszenia wzroku. A teraz okularki. Tak tylko przekazuję, bo ja się nie znam.
|
Cytat:
nie potrafie biegac z naszyjnymi i naglownymi jedynie mi dokanalowe sie sprawdzaja i tu pojawia sie maly 'patyk' na bt ktory mozna doczepic do kolnierza shirta wpiajac w nie ulubione dokanalowki :D |
czyli rozumie, ze graja, tylko sterowanie przyciskami nie dziala?
wejdz w ustawienia BT, zaawansowane, i tam kliknij urzadzenie na odpowiedniej zakladce wybierz profile, ktore ma obslugiwac przypisanie przyciskow mozna zmieniac w rejestrze windows, gdyby domyslne Ci nie odpwiadalo, albo bys mial przemapowane juz przyciski fona (wtedy tez konfiguracja tych na sluchawce moze sie pochrzanic) |
@Nimal, te co poleciłeś. BT620s.
Muszę dorwać jakiś telefon z BT do testów... Próbuję praować na nowo ale nic to nie daje :/ |
no jabry fajnie graly, udany zakup godny polecenia
|
hmm, jak dla mnie bez sensu - po ta mam sluchawki BT, zeby nie miec kabli
sa tez takie cusie jak pokazales od razu ze sluchawkami dousznymi - tez bez sensu imho ale kazdy lubi co innego ;) Matefusz - jaki model? :> |
moim faworytem przy placzeniu po bt jest sony ericsson MH-100
http://images.intomobile.com/wp-cont...sson-MH100.jpg albo HBH-DS200 http://static1.skapiec.pl/sc1/216695b1.jpg uzywa sie tego idealnie bateria styka na 6h sluchania muzyki no i mozna uzyc ulubionych sluchawek :mruga: |
Słuchawy Jabra wziąłem :> Na początku połączył się bez problemu z HTC Hero. Teraz nie mogę ich połączyć (A2DP) :| Ale powalczę :>
Z laptopem łączą się bez problemu i dźwięk odtwarzanej muzyki jest super! :) Raz jeszcze dzięki! |
to pisz co wzioles i jak wrazenia ;)
|
I przyszły! :D
Nimal, wydaje mi się, że tego modelu już nie produkują. Pisałem do jednego gościa z allegro i odpisał mi, że mieli wyprzedaż 30 sztuk i już nie mają ani jednego modelu. A cenę dość ciekawą mieli, 100pln. |
no problemo
tylko troche sporo za swoje, z darmowa dostawa do domu, dalem cosik jakos 20 albo 21 funtow razem z adapterem BT dla iPoda adapter puscilem na allegro za cos kolo 40pln U do the maths ;) ale fakt faktem na mymemory, gdzie kupowalem, juz tego modelu nie ma |
Dzięki za info! Już zamówione. 143zł razem z kurierem.
|
jaja sobie robisz? jakby w ogole byla choc troche gorsza, to bym nie polecal, tylko napisal ;)
znaczy sie - bardzo dobra jakosc dzwieku, dla mnie nie do odroznienia od tradycyjnych sluchawek UniTonow czy "Szonhajzerow", ktore takze posiadam no, w tym drugim przypadku to moze jednak do odrozniania, ale w slepej probie to chyba tylko po nacisku opaski :haha: napawde sweitie graja |
A jak z jakością odtwarzania? Znacząco gorsza jakość niż po kablu?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:40. |