![]() |
Cytat:
na wrzaskliwe dzieci moze ktores sluchawki sony z funkcja Noise Canceling np. MDR-NC6 tu masz jeszcze male zestawienie podzielone wedlug przeznaczenia HeadRoom's 10 Best Headphones |
:nie: i po przejrzeniu opisu raczej nie b***281;d***281; ;)
Szukam s***322;uchawek do muzy i film***243;w przede wszystkim, wi***281;c po produkty "dla graczy" raczej nie b***281;d***281; si***281;ga***322; - jednak nie ta charakterystyka... |
Reetou@ a te badales Everglide S-500?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam |
Reetou@ mialem na mysli Sennheiser HD-555 :]
|
Cytat:
Ale dwie wady dyskwalifikują je u mnie zupełnie: - słuchawki otwarte o b. małym tłumieniu otoczenia - w czasie odsłuchu dyskutowało obok mnie dwóch bolków - mimo dość głośnej muzy w słuchawkach wyraźnie słyszałem co mówili. Ja potrzebuję dobrego tłumienia otoczenia - dzieciaki mam dość głośne :szczerb: - Cena! W MM chcą za nie ponad 460zet - co najmniej dwa razy za dużo... |
Cytat:
ale co nie oznacza ze kupujac toyote masz lexusa :] podobnie jak bylo z Rover'em i Honda - niby taki sam wyglad a mogly dzielic sie wylacznie antena :D podobne plotki ktos puscil o produkcji EP-630 ze sa to Sennheiser'y CX-300 pewnie dlatego ze sa podobne ... i tu podobienstwo sie konczy bo graja kompletnie inaczej |
no i nie ma identycznego samochodu co si***281; nazywa Toyota i Lexus za to Acura i Honda jak najbardziej :>
|
PHILIPS HS 3201 mam te s***322;uchawki, dokupi***322;em sobie do mp3 playera kiedy***347; i ***322;adnie graj***261; i nawet uszu sie trzymaj***261; :spoko:
|
Cytat:
|
W Weekend widzialem w sklepach REAL takie zestawy kamerka int. + sluchawki z mikrofonem i calosc za 39zl okolo. Ktos moze przez przypadek kupil taki zestaw. Chodzi to jakos minimalnie przyzwoicie ? Widac cos przez ta kamerke,sychac cos przez sluchaweczki ? ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |