![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.04.2007
![]() |
Może uda mi się jakoś rozwiązać ten problem.
Wracając do ostatniej odpowiedzi kolegi Scalaka77,sprawdziłem moją płytę GIGABYTE GA-K8NS (rev. 2.x) http://www.gigabyte.pl/products/mb/s...a-k8ns_2x.html i okazało się że posiada wewnętrzne wejście/wyjście Spdif. Spróbuję podpiąć kartę do amplitunera. Apropo amplitunera model HK avr 355 jest to nowy mode i posiada wszystkie dekodery. Jeżeli jest to wyjście Spdif na płycie głownej,to nie powinno być problemów z napięciami. Szukałem na Allegro śledzia z wyjściem Spdif i żadnego nie znalazłem do sprzedania. Może w końcu przy Waszej pomocy rozwiąże swój problem. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.04.2007
![]() |
Chciałbym dorzucić jeszcze jedno pytanie.
Będę potrzebował kabla o długości minimum 7metrów. Zdania na temat strat pomiędzy kablem coaxialnym a optycznym są podzielone. Coaxialny jest bardziej podatny na zakłócenia elektryczne. Znowu optyczny sprawuje sie dobrze na krótkie odleglosci przy dluzszym przewodzie ma duze straty jakosci. Wiem jaki miałem problem przy wyborze 10metrowego kabla D-sub do telewizora. Zakupiłem droższy a minimalne przesuniecia na ekranie i tak są. Śledzia z wyjściami cyfrowymi jeszcze nie kupiłem i chyba z zakupem będzie ciężko,ale w końcu i tak się trafi. Pozdrawiam Wszystkich. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|