![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem kupowanie myszy optycznej do wożenia ze sobą (chyba, ze razem z podkładką) nie jest korzystnym pomysłem. Trudno doradzać co do konkretnego modelu, bo jeśli z większości klasycznych klawiatur korzysta się w miarę podobnie, tak mysz jest bardzo indywidualną kwestią. Ja na przykład nienawidzę małych myszek, ale przecież to takie najłatwiej przewozić.
Klawiatury przewodowe o w miarę przyzwoitej jakości to jakieś 30-40 zł. Z kolei 70-80 zł na mysz bezprzewodową powinno w zupełności wystarczyć. Niestety z niewiadomych mi przyczyn tandem "bezprzewodowa" i "laserowa" występuje stosunkowo rzadko i te modele są dość drogie - ok, do grania myszy bezprzewodowe się nie nadają, ale precyzja działania jest potrzebna również w innych przypadkach. Dla mnie ta mysz z zestawu MK520 odpadłaby w przedbiegach - po prostu muszę mieć pod kciukiem klawisze "wstecz" i "do przodu" do nawigowania i przeglądania internetu - ale jeśli nie przeszkadza Ci, że to "goła" mysz, to czemu nie?
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
chyba jednak nie bede kombinowal i wezme mk270 z mojego pierwszego postu
dotychczas moja najlepsza myszka byla Logitech V470 ma 7 lat i nadal smiga brak dodatkowych przyciskow mi absolutnie nie przeszkadza ewentualnie mysle jeszcze o zestawieniu np klawiatury przewodowej K120 http://www.x-kom.pl/p/57307-klawiatu...zarna-usb.html 45 PLN i myszy M325 http://mediaarena.pl/pl_PL/p/Logitec...Spirited-/3175 87 PLN z dostawa (swoja droga czemu mysz z jakims tam rysunkiem jest o 30 PLN tansza od teoretycznie takiej samej czarnej?) edit o Deckart dzieki za info |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
co do myszy to mam m525 i jeśli w m325 jest takie samo 'luźne' kółko ,strasznie mało precyzyjne ,to odradzam, podjedz do media i wybadaj bo będziesz się wkurzał
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Energooszczędna, ma podpórkę pod nadgarstek, nie przesadzili z ekstra przyciskami, plusem jest wysoki klawisz enter zamiast płaskiego, dobry nadajnik/odbiornik, no i marka.
Głośność mi nie przeszkadza, nie jest dla mnie żadnym parametrem, a ta mała plastikowa wypolerowana powierzchnia nie jest taka tragiczna. Przypomina, że czasem klawiaturę trzeba wytrzeć, bo inaczej bakterie się rozwijają
|
![]() |
|
|