![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#571 | |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#572 | ||
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() No offence, @Lite. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@jou w przypadku gadu czas nie jest wa***380;ny.
![]()
![]() |
#574 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Zwykla fanbojska zlosliwosc nie podparta argumentami... Znakomita wiekszosc wytknietych bledow zostala dawno poprawiona. Aha, zbey Wam bylo milej - przezylem przed chwila peirwszy do 4 miesiecy "pad" GG. Trwal ale 20 sekund - w tym czasie poszedlem sie wysikac i wszystko wrocilo do normy... Dla mnie problem nie istnieje szczerze mowiac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | ||
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]() Nawi***261;zuj***261;c jednak do listy zacytowanej przez Piterniela (nie do pdf-***243;w, bo tych nawet nie chc***281; ci***261;gn***261;***263;), argumenty te nie trafi***261; do os***243;b potrzebuj***261;cych komunikatora, a nie kombajnu. ![]() A ju***380; ten argument wprost powali***322; mnie na kolana: Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
To zescie sie uwzieli... wybraliscie 1 server jabbera ktory mial pady i sie tego uczepiliscie jak rzep psiej du... ogona. Ja w zeszlym miesiacu odnotowalem jakies 6 i to bynajmniej nie 20 sekundowych padow gg - moze dzluzej na necie siedze niz wy a moze po prostu kazdy widzi to co chce?
Wybacz M@X ale kto tu jest fanbojowski? Protokol jest do dupy waszym zdaniem bo 1 server padl? Jest do dupy bo servery sa niezalezne? Wywracacie kota ogonem zeby bylo wszystko cacy dla waszego GG. n/c Ale po co ja to pisze, was zaslepionych i tak nic nie przekona...
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 26.09.2006 o godz. 15:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jestem calkowicie obiektywny - uzywam obu protokolow jednoczesnie i mam takie, a nie inne zdanie na temat Jabbera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#580 |
Get a Mac!
To dlaczego nie moze samo go przelaczyc na taki ktory dziala bez zadnych operacji typu zakladanie nowego konta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Dla os***243;b, kt***243;re chc***261; si***281; czego***347; dowiedzie***263; o protokole jakim jest Jabber polecam zapozna***263; si***281; z prac***261; w za***322;***261;czniku. //Autor wyrazi***322; zgod***281; na udost***281;pnienie.
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 26.09.2006 o godz. 16:08 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#583 |
Get a Mac!
Dlatego GG ma ta sama baze danych przechowywana na kilkunastu serwerach - w wypadku awarii ktoregos z nich komunikator automatycznie szuka innego. Dlatego "pady" sa juz rzadkoscia...
Zeby nie bylo ze jestem tak stuprocentowo za GG - uzywam Konnekta do obslugi protokolu, co jest zabronione. Protokol jest swietny, tylko te reklamy w oficjalnym kliencie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Z Gadu-Gadu to bylo tak ;-)
'Albo badz pierwszy, albo najlepszy' ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Gadu Gadu jest scentralizowane i b***281;dzie dochodzi***322;o do padu sieci. Jabber jest jak wiemy zdecentralizowany: Cytat:
![]() |
![]() |
Tagi |
aqq, komunikator, miranda, tlen, wtw |
|
|