![]() |
Pomyslec, ze kiedys byles antyMirandowy :P
|
Lekko zmodyfikowana Miranda :)
http://b.miranda-vi.org/1195299625_andy.png |
jezeli wyjdzie im cos na ksztalt Songbird'a, to ja dziekuje :P
zostaje przy Mirandzie |
Instabird - komunikator od twórców Mozilli
"Instabird to komunikator od Mozilli, który obsługuje protokoły: AIM, Google Talk, ICQ, MSN, QQ, XMPP, Yahoo a nawet GG!. Instabird używa silnika renderującego Mozilli oraz z bibliotek do obsługi sieci od Pidgina - libpurple." http://www.instantbird.com/ Ciekawe, testował to już ktoś może? :) |
a to se lookne:) to se looknelem - przerost tresci nad forma- moja opinia:) po co mi tyle *******+ten skin - dobijajace kolory i przezroczystosc, brak tlena:) wrocilem do swojej mireczki:)
TO MOJA PRYWATNA OPINIA, NIECH AUTOR NIE BIERZE JEJ DO SIEBIE:) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Sk***322;adaj***261;c Mirand***281; do pracy postanowi***322;em, ***380;e przy okazji z***322;o***380;***281; te***380; dla innych. ma ona wi***281;kszo***347;***263; plugin***243;w potrzebnych do normalnej pracy: IEView, tabSRMM, sieci (Jabber, GG, AIM, Yahoo, MSN, IRC...), Clist_modern, SimpleAway...
Tak si***281; prezentuje: Załącznik 43142 Pobranie P.S. Odcinam si***281; od dalszego rozwijania tej paczki oraz pomagania w konfigurowaniu. |
katalog pusty :/
|
Katalog "Profiles"
z katalogu Konnekta albo Documents and Settings (w zależności, co wybrałeś przy instalacji) |
historia rozmów konnekta
Witam!
Będę robił niedługo format C:, chcę zachować historie rozmów konnekta. Jakie pliki/folder muszę zachować, a później przenieść w odpowiednie miejsce? Jak wogóle to zrobić? Pozdrawiam! |
|
Cytat:
Murt pewnie jest ciekaw. ;-) |
Ja te***380; sprawdzam niewidoczno***347;***263; z innego numeru gg :>
|
Hmm no to ktos musi byc bardzo zdeterminowany zeby z 5 roznych numerow sprawdzac ;P
|
Tak jak pisze @andy. Po prostu ludzie zak***322;adaj***261; nowy numer tylko do tego celu. Dlatego s***261; to "nieznajomi".
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:59. |