![]() |
Cytat:
|
A to ciekawe..
Ja swojego starego numeru nie u***380;ywa***322;em kilka miesi***281;cy i nadal jest m***243;j ;) |
Czy ktos sie orientuje po jakim czasie nieuzywany numer gg jest 'zwalniany'?
troche sie zdziwilem kiedy moj numer do testow pokazal mi sie na liscie jako dostepny a osoba po drugiej stronie twierdzila ze zarejestrowala sie 10 min temu, ostatni raz tego numeru uzywalem niecaly mc temu? |
http://www.miranda-im.pl/mfaq.php
Najpierw przeczyta***263; to co wy***380;ej a dopiero p***243;***378;niej zadawa***263; pytania. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurcze, tylko ja ten plugin mam... I nadal emotki s***261; nieruchome :|
|
Cytat:
W dalszym ciągu borykam się z problemem innym, a mianowicie Chce by było jak w tlenie/gg przychodzi nowa rozmowa, to pojawia się na pasku menu zminimalizowana a nie w trayu jako migocząca ikonka jak dotychczas, tylko tego brakuje by miranda była w pełni funkcjonalna ;) |
Cytat:
|
Problem rozwi***261;zany, dzieki @ndiemu
|
scrivera masz?albo smileyadd bo chyba w nim sa animowane?
|
A moja miranda nie ma emot (animowanych) mimo zainstalowania plugina IEViev co robi***263; ||
|
Miranda IM v0.7.0 Build #36
Miranda IM v0.7.0 Build #36 now avaliable
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Fajna sprawa z tym infobotem. Nie wiesz przypadkiem jak cz***281;sto rozszerzana jest liczba miast w prognozie pogody? ;) Bo najbli***380;sze miasto, kt***243;re narazie infobot obs***322;uguje znajduje si***281; 28 km ode mnie :|
I takie jeszcze pytanie z innej beczki.. Jak skasowa***263; histori***281; rozm***243;w dla wszystkich kontakt***243;w jednocze***347;nie? Bo dla ka***380;dego osobno wiem jak, ale dla wszystkich naraz? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:54. |