![]() |
Statusu na forum raczej nie będzie, kiedyś był, ale się forum nie chciało wczytywać do końca, bo serwer GG odpowiadał bardzo powoli. :P
|
Cytat:
|
Cytat:
a co statusu na forum to, na forum nie pokazuje sie aktualny status gg ;) edit: w katalogu w tej chwili jestes niedostepny. zmien status w konnekcie tylko dla gg |
Nie, wejdz na ta strone co jest w tym linku. I tam jest sloneczko czerwone (niedostepny) chociaz jestem na gadu gadu (dostepny). I co trzeba przestawic w konnekcie aby wchodzac w ten link pokazywal sie moj aktualny status.
Tak samo jest pod tresci postu. Sloneczko mam caly czas czerwone. I wlasnie jak zrobic aby pokazywalo moj aktualny status. |
Cytat:
|
Mam pytanie. Otoz jest cos takiego w konnekcie ,ze kiedy wejdzie sie w ten link:
http://www.gadu-gadu.pl/users/status.asp?id=5896341 to pokaze sie moj aktualny status np dostepny , zaraz wracam itd?? Gdzie to ustawic?? W Ustawienia -> GG mam odznaczone Moj status widoczny tylko u znajomych z mojej listy. |
Cytat:
Edit: sprawdzałem przed chwilą i juz działa ;) |
dalej na GG nie działają wiadomosci jak ktos jest offline ?
|
warto eksperymwntowac, ja oprocz tych widocznych, wykorzystuje jeszcze trzy protokoly :D
|
Cytat:
|
widze u Kolegow, ze tez gdzieniegdzie tylko GG, no chyba ze tylko ten ujawniony ;)
|
Był pierwszy.. podstawowa rzecz.. jeśli nie potrafisz być w czymś najlepszy, bądź.. pierwszy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
prawdziwe slabosci GG mozna w szczegolnosci zauwazyc, uzywajac komunikatorow bardziej rozwinietych zupelnie nie rozumiem, dlaczego GG stal sie bardziej popularny od komunikatora Tlen, ktory jest nieporownywalnie bardziej stabilny, oferuje wiecej mozliwosci, no i jest rodzimej 'produkcji', wiec kazdy kto siedzi na GG, powinien dac sobie rade z Tlenem |
Czyli rozumiem, że w gg jest teraz tak samo?
Kurde, kiedyś się przypadkiem dowiedziałem, że nie są przechowywane wiadomości do osób, które nie mają mnie na liście i cholernie mnie to wkurzyło. Teraz coś takiego.. Mam wrażenie, że twórcy gg igrają trochę z ogniem, bo ta funkcja, którą wyłączyli to dla mnie mniej więcej w 50% sytuacji podstawa komunikacji przez komunikatory.. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:54. |