![]() |
@ndy można prosić o tego twojego skina do Konnekta?
A przy okazji mam problem bo nie mogę zmieniać skinów w Konnekcie. Wybieram skórkę w menu, klikam ok a tu lipa... nic się nie zmienia. |
|
Ilość załączników: 1
<<NO COMMENTS>>
:( :( :( :( :help: |
@IceManSpy wykasuj wszystkie skrypty z katalogu sms.
Ściągnij z tego postu bramiki i rozpakuj do folderu %Konnekt%\sms\. Na 99% powinny działać. |
A mi nie dziala wysylanie do orange chociaz wzialem sciagnalem to co jest na forum (multibox) i wgralem do sms. Dlaje mi sie pokazuje to co ma Loczek.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
pzodro ;) |
czy jest do tlena jakas wtyczka zeby jak ktos pisze do mnie to zeby na poczatku wyswitlila mu sie w oknie rozmowy automatyczna odpowiedz i zeby musial podac haslo zeby do mnie pisac?
|
Cytat:
O to chodzilo. Czasem trzeba nauczyc kolegow wychowania ;) :respect: |
Cytat:
Pozdro ;) |
Witam.
Mam pytanie. Czy jest do konnekta jakas wtyczka dzieki ktorej "zignoruje" jakas osobe a u niej jak do mnie napisze wyswietli sie jakis kominikat?? Potrzebuje czegos takiego ;) ==EDIT== Cos w stylu k.Away tylko zebym mogl to w kazdej chwili wlaczyc/wylaczyc i dla jednej osoby :) |
Cytat:
Otworzysz je np. WinRAR'em, albo 7-Zip'em. |
Andy co to za rozszeżenie *.7z ? Nie mogę tego otworzyć.
|
U mnie działa bez problemu. Może masz starszą wersję skryptu do wysyłania smsków. W załączniku masz skrypt "MultiBox" sprawdź czy możesz wysyłać przez niego smsy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:49. |