![]() |
Witam.
Mam problem z konnektem. Chcąc wysłać esemesa z bramki Orange Multi Box widzę taki komunikat. http://img214.imageshack.us/img214/7...minikat5pb.jpg Podstawowa bramka Orange działa mi w Konnekcie bez zastrzeżeń. Na Orange jestem zarejestrowany i mam uaktywnioną usługę Multi Box. |
Konnekt jest sławny ;)
|
Nie wiem czy już było czy nie, ale dopiero teraz zauważyłem :)
Żeby rozmawiać z przyjaciółmi przez Neta nie potrzeba już zainstalowanego programu :) Wysztarczy kliknąć w: http://www.o2.pl/JTlen , zalogować się i rozmawiać :) --edit-- Widzę, że link podany przeze mnie nie działa. Jednak po wejściu na www.o2.pl i po kliknięciu na zaloguj koło napisu TlenJava wszystko działa :P |
aaa... no to się wyjaśniło. :)
|
Żeby osoba pisząca do nas dostała ten komunikat musimy być dostepni, lub być na statusie zaraz wracam. Inaczej autoresponder nie wyśle odpowiedzi:)
|
Cytat:
--edit-- Zauważyłem, że u mnie też nie działa :P --update-- Wyłączałem po kolei wszystkie wtyczki Konnekta i stwierdziłem, że pomogło wyłączenie kpilot2 ;) Efekt możecie zobaczyć pisząc do mnie na gg || |
Ok. wrzuciłem...
Mogłby ktoś do mnie napisać na GG i podzielić się ze mną rezultatem? :) |
Ilość załączników: 1
Jeżeli używasz wtyczki kpilot2 to na 100% ona miesza. W załączniku masz poprawioną wersje;)
|
Ilość załączników: 1
Konnekt.
Mam tak ustawionego Konnekt'a (załącznik), ale kiedy pojawia się osoba soza listy nie dostaje ona żadnego komunikatu. Z tego co mi wiadomo powinien otrzymać text z "dużej ramki". [?] |
Witam mam pytanie do użytkowników konnekta.
Jak ustawić (czy się w ogóle da) aby opis osoby z GG był widoczny na moim komunikatorze. A nie jakiś żółty kwadracik obok ?? EDIT: OK już sobie poradziłem. |
W pierwszym poście tego tematu dodałem adresy Botów/Agentów Jabbera/GyGy. Jeżeli macie jakieś inne działające to podeślijcie mi ich uid'y na PW, to dodam do posta.
P.S. W przeciągu kilku dni pozmieniam lekko pierwszy post tak aby zawierał więcej informacji o komunikatorach. Będzie to coś na wzór mini FAQu. |
Co to jest i jak sie tego pozbyc.
uzywam Konnekta i z nim mam problem. Gdy chce np zrobic pokaz slajdow (aby obejrzec zdjecia) to wyskakuje mi on i jest pezroczysty. czasem jak przegladam strony to tez mi wyskakuje. albo ot tak sobie wyskowczy. Zniknie po paru sekundach lub jak go sie wylaczy "X" (zminimalizuje to tray-a). Jak to wylaczysz :ysz: Przezroczystosc mam wylaczona. I jedyne co pomaga to ponowan instalacje ale tez nie na dlugo. Cos da sie z tym zrobic?? Windows XP jak by to bylo potrzebne ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Za robienie kopii zapasowej ustawień i kontaktów odpowiada wtyka exPIMP. Co do wtyczek to trzeba samemu kopiować.
Na przyszłość polecam zapoznać się z FAQiem konnekta. Jest tam wszystko...;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:46. |