![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Cytat:
opis 'urywam sie przed mafia' zostal ustawiony domyslnie, przyznasz ze smieszny ![]() aby go zmienic wejdz w opcje>Stan>Opisy stanu; tutaj mozna ustawic opisy dla wszystkich stanow oddzielnie, czyli dla niewidoczny moze byc inny, dla 'dostepny' inny itd... nie trzeba za kazdym razem klikac, tylko zmieniaja sie automatycznie przy zmianie stanu jakie sa przydatne wtyczki? to zalezy, czego oczekujesz od komunikatora; czy tylko mozliwosci prowadzenia rozmow, czy takze innych opcji; oto moje wtyczki (wtyczki protokolow oraz te mniej istotne pomijam) *Modern Contact List Layered - odpowiada za wyglad listy kontaktow *nConvers++ - odpowiada za okienko rozmow (wyglad, opcje) *PopUp - wyswietla popup-y, w formie malych okienek w rogu ekranu (mozna definiowac) *SecureIM - odpowiada za szyfrowania przesylanych wiadomosci i plikow *Spam Filter - blokuje spam z serwerow oraz od uzytkownikow (mozna definiowac) *Startup Status - ustawia nasz status dla poszczegolnych protokolow podczas uruchamiania Mirandy *Contact Status Notification - informuje, gdy kontakt zmienia stan (potrzebna dodatkowo wtyczka PopUp) *Extended User Info - wyswietla bardziej szczegolowe informacje o 'kontaktach' *Updater - automatycznie aktualizuje Mirande oraz zainstalowane wtyczki o okreslonym, zdefiniowanym czasie np. przy uruchamianiu, raz dziennie itp... *Winamp Notify - wyswietla w PopUp-ie artyste, tytul itp... (podobna mozna sciagnac do winampa z oficjanej strony) *Keyboard Notify Ext. - gdy otrzymujemy wiadomosc, mruga dioda klawiatury (przydatne jezeli np. ogladamy fim i wtedy mamy wylaczone powiadomienia dzwiekowe oraz popupy) to tylko niektore wazniejsze moje rozszerzenia, poszykiwania odpowiednich wtyczek nalezy zaczac na stranie glownej mirandy, wybierajac to co jest nam potrzebne wspomne tylko jeszcze, ze sa wtyczki wyswietlajace informacje o pogodzie, programie tv, aktualny czas w roznych rejonach swiata itp..., ale to juz raczej dla szpanu ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Znudzony
Data rejestracji: 29.01.2005
![]() |
OK.
Dzięki za pomoc ![]() Oczywiscie reputka leci ![]()
![]() |
#3 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
GG umarło
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Cytat:
ha ha, wlasnie zastanawialem sie, dlaczego moja miranda bez przerwy laczy cie i rozlacza z protokolem gg, a to ostatnie tchnienia gadulca ![]() ...gg wstalo ![]() tak sie tylko zastanawiam z czego ludzie beda korzystali jak gg na dobre wyciagnie kopyta?
![]() |
![]() |
#5 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
zmartwychwstanie ;d gg
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hm, na razie beta.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
Witam Wszystkich !
Od wczoraj przykleiło mi się coś do Tlen-a. Możecie mi powiedzieć, czy to jest część Tlena,czy coś niechcący ściągnąłem i wpakowało się do komunikatora. Dodam, że jak kliknę na tym czymś to otwiera się przeglądarka na stronie. Rbk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
Już sobie poradziłem.
Zainstalowałem plugin Tlen Banner Killer 2 i po problemie. Wszystkie reklamy zniknęły. Polecam Do GG : http://www.programosy.pl/index.php?s=prog&id=292 Do Tlen : http://www.programosy.pl/index.php?s=prog&id=293 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
![]()
witam.
Mam takie pytanko. Używam Konnekta i korzystam z protokołu Tlena. Chciałem zapytać jak zrobić, żeby w katalogu publicznym pokazywało mój status?? Opcja "Pokazuj mój status w katalogu użytkowników" nic nie zmienia. Kiedys było widać moj status w katalogu, ktos wie jak to zrobić?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
U mnie w GG tez jest tak samo. Tzn w konnekcie z wtyczka GG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
jeśli chodzi o GG to też nie zawsze pokazuje mi status ale tylko jak zmienie status wtyczką która zmienia je dla wszystkich protokołów ( kZmieniacz) musze później zmienic status tylko dla gg i jest wszystko jak powinno. W Tlenie niestety nie wiem co jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Kilka dni temu ukazała się stabilna wersja wtyczki kaway2. Jest ona nastepcą wtyczki kaway. Wszystkich zainteresowanych odsyłam pod ten adres. Wtyczka jest do pobrania przez system kupdate i znajduje się na centralce k.Plugins. Oto screeny: ![]() ![]() ![]()
![]() |
Tagi |
aqq, komunikator, miranda, tlen, wtw |
|
|