![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Taki mały bug w mirandzie ostatnio odkryłem:
Przy dodawaniu kontaktu po wyszukaniu w katalogu, jeżeli w info o użytkowniku nie ma wpisanego nicka (chodzi o publiczne dane użytkownika), to na pasku tytułu okienka wyświetlane są oto takie krzaczki jak na załączniku. Co za tym idzie, widzę że każdy komunikator ma swoje bugi, choć uważałem, że miranda ich nie ma, bo głównie opiera się na wtyczkach, żadnych reklam. Może to nic nie znaczący bug, ale mnie denerwuje, jestem estetą, jeżeli chodzi o działanie programów i najmniejszy "problem" mnie bardzo irytuje. Hmm, GG nie toleruje, jako sam w sobie program, nie protokół. Zrobiło się z niego multimedialne dziadostwo, to samo z tlenem, boshee, wszystkie tego typu multimedialne komunikatory to jedno wielkie g****. No a teraz jeszcze ten estetyczny bug w mirandzie, który mnie bardzo irytuje, jak nie miranda to czego w takim razie używać :/ No chyba, że występuje on tylko u mnie, jeżeli tak to nie wiem dlaczego Dodam, jest nick w katalogu, wtedy na pasku jest normalnie nick.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
olej to
![]() Miranda nie jest projektem takim jak gg, czy tlen gdzie kazde stabilne wydanie musi spelniac wszystkie standardy, nie zawierac zadnych wad mirande tworza zapalency, nie korporacje, wiec drobne bledy pojawiac sie "musza" jezeli tego nie akceptujesz, zegnaj jezeli Ci to nie przeszkadza, jestes jednym z tych, ktorzy odkryli wspanialy komunikator z wieloma mozliwosciami wybor nalezy do Ciebie
|
|
|
#3 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Jestem za przyklejeniem tego wątku
![]() PS. przydałoby się odkleić "Jak wygląda TERAZ Wasz pulpit" ![]() ..::Update::.. thx @Than
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 06.02.2005 o godz. 12:55 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() -edit- DZIEKUJEMY, anonimowy przyklejaczu ![]() -edit- PS Fajne porównanie komunikatorów - TUTAJ Ostatnio zmieniany przez gallus : 06.02.2005 o godz. 01:02 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Gallus tylko napisali ze przy AQQ nie ma reklam. A to jest nieprawda, bo raz na dobe pokazuje sie okno z reklama na chyba 15 sekund. A pozatym brakuje tam Konnekta
![]() P.S. Co moze byc jezeli wtyczka emnotify (sprawdza poczte) nie pokazuje okienka po sprawdzeniu wiadomosci. Sprawdzalem na tej z SLL jak i bez obslugi SLL.
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Team Member
![]() ![]() ![]() |
Ja własnie po raz 3-ci zainstalowałem Konnekta (@gall może potwierdzic
) i powinienem przy nim pozostać (mam nadzieję)PS. Jest jakis plugin do wysyłania plików na Tlen'a
|
|
|
|
#8 |
|
logged out
CDRinfo VIP
@Mac o ile mi wiadomo to nie ma. Ale na forum konnekt.info mieli chyba inny sposob na przesylanie plikow - chyba??
|
|
|
#9 | |
|
Team Member
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja własnie szukam wtyczki do bezpośredniego wysyłania plików... hmm....tak patrze teraz na forum Konnekta i wszyscy jej szukają....(czyt. niema jeszcze takowej )
|
|
|
|
|
#10 |
|
logged out
CDRinfo VIP
@Mac jak bys znalazl to zapodaj na emaila adres w podpisie. Bede bardzi wdzieczny
![]() A tak pozatym to jak zrobic zeby po najechaniu na tray konnekta pojawial mi sie opis tylko jednej sieci??
|
|
|
#11 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
przez przypadek zachaczylem nogą i wylaczylem kompa. odpalam konnekta a tu to co na obrazku.
pousuwalem ten plik i konnekt sie odpala ale zupelnie czysty bez ustawien - czy jest mozliwosc odratowania?
|
|
|
#12 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Ten błąd ma być naprawiony jak engine/jądro zostanie przepisane na nowo...
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
qrwa
a jak odzyskac kontakty? dawno nie zapisywalem i nie wysylalem na serwer :/
|
|
|
#14 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
..status - "Brak listy, pisać!" ![]() Normalne komunikatory są oparte na P2P i zdecentralizowanym serwerze listy kontaktów. Coś takiego jak Skype, chyba Tlen. GG jest bardzo słabym protokołem
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Co do takich błedów. Starajcie się trzymać profil konnekta na innej partycji niż system, najlepiej w systemia plików NTFS dzięki temu bardzo mocno ograniczycie możliwość wystąpienia takiej awarii. Albo róbcie częstą kopie profilu ![]() Pozdrawiam
|
|
![]() |
| Tagi |
| aqq, komunikator, miranda, tlen, wtw |
|
|