![]() |
Widze że ok 30% osób korzysta lub nie ma nic przeciwko dodaniu. Więc jak będzie ? :)
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Cytat:
@REi acz@jabberpl.org |
Ostatnio zacz***261;***322;em u***380;ywa***263; jabbera
Cytat:
|
Cytat:
|
ja od jutra rozstaje sie z gg (naraazie na kilka dni proby) zobaczymy jak bedzie - ale watpie abym przekonal tym znajomych do zmiany na jabbera (ewentualnie na tlena);)
|
Ja ,a, za duzo kontaktow, zeby sie przesiadac. Inna sprawa ze nei czuje takiej potrzeby - dobrze mi z GG, a sama ideologia nie wystarczy. "Nie uzywam Windows tylko Linux", "Nie uzywam GG tylko Jabbera", Nie jestem jakims lamowatym pospolstwem." Co jeszcze pomaga podniesc samoocene, wytlumaczycie mi...?
|
mam to w komorce...
|
@M@X tu nie chodzi o to ***380;e staje si***281; lepszym. Mnie gadu gadu [protok***243;***322;] tyle razy zawiod***322;o ***380;e ju***380; mam do***347;***263;. Do tego za***iste filtry antyspamowe, wykrywanie niewidoczno***347;ci, brak szyfrowania rozm***243;w, wy***322;***261;czanie wiadomo***347;ci offline na ***347;wi***281;ta itp.
GG powiedzia***322;em dowidzenia. Jabber jest o wiele lepszy. Do tego nie pada ;) Polecam. |
A ja u***380;ywam tego co mam w opisie i jest mi z tym dobrze :P
|
Czy jestem jedynym ktorego GG (we wspolpracy z Konnektem oczywiscie) nie zawiodlo?
|
Cytat:
|
GG jako protok***243;***322; cz***281;sto mnie zawodzi***322;..
Z tym niedocieraniem wiadomo***347;ci OFFLINE i padami serwera to przesadzaj***261; :| Jednak nie zmieni***281; na Jabbera, bo ***380;aden znajomy go nie ma.. |
Cytat:
pomijam juz, ze KAZDY z mojej listy kontaktow uzywa tylko protokolu GG i nie bede ich na sile namawial (mi rowniez na kontakcie z nimi zalezy, a w niektorzych przypadkach bardziej MI z NIMI niz IM ze MNA ;), wiec to ja sie musze podporzadkowac), tyle. Max, co do "porzucania lamerstwa" - nie zgadzam sie z Toba.. jesli bym szedl tym tokiem rozumowania (uzywajac aktualnie linuksa) - juz dawno przesiadlbym sie na jabbera :) pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:54. |