![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.11.2009
![]() |
listonic- lista z komputera na telefon
witam!
słyszałam o aplikacji na telefon komórkowy o nazwie listonic. podobno jest niezłym pomysłem dla osób robiących zakupy, którym znudziło się pisanie list zakupów na kartkach... zastanawiam się czy ktoś z tego forum słyszał o tym programie i czy warty jest polecenia.. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Najlepiej samemu sprawdź bo chyba nawet nie weszłaś na oficjalna stronę programu
http://listonic.pl/home |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
weszłam..
zbrodnia jest, że pytam o zdanie zanim zainstaluję? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo rzeczywiście napisanie listy zakupów na kartce jest trudniejsze niż zabawa z klawiaturą telefonu...
Tu akurat mam zboczenie, nie lubię pisać smsów, ani żadnych innych tekstów używając do tego telefonu. Jak widzę, ten program ma parę funkcji, których nie ma kartka, ale i tak śmiem twierdzić, że i tak mnie nie przekonuje...
![]() |
#5 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Oczywiscie ze nie tylko zastanawiam sie po co pisac liste zakupow, a pozniej wgrywac ja za pomoca neta do telefonu ?
Lubie nowinki techniczne ale juz wole sam napisac liste na kartce lub w ostatecznosci w notatniku telefonu, nie dosc ze szybciej to taniej bo moze i sam program nic nie kosztuje ale transmisja danych tak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ciasteczko,
Listonic jest tragiczny i odradzam jego instalowanie. A twierdzę tak, bo firma która wynajmuje takich nieudolnych marketingowców jak Ty, nie wzbudza mojego zaufania. Przyłóż się do roboty trochę..... Nie moja sprawa, ale moderator mógłby ten temat wywalić do śmietnika, bo będzie tu coraz więcej takich.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nawet, jeśli jest to zakamuflowana reklama to myślę, że temat jest ciekawy. Sama strona wygląda ładnie, z tego co się doczytałem to aplikacja jest free, więc nie bardzo rozumiem, dlaczego tak rzuciliście się na autora/autorkę tego tematu.
Nie wiem póki co jak wygląda działanie takiej aplikacji, ale korzystanie z czegoś takiego może przynieść sporo korzyści. Jeżeli komuś chciałoby się skrupulatnie wpisywać wszystkie rzeczy, które kupuje, to można po jakimś czasie sprawdzić, ile wydajemy na konkretne rzeczy. Planowanie budżetu domowego to ważna sprawa, a wszelkie aplikacje, które to ułatwiają i są do tego za free są pożądane. Może znacie tego typu programy, w których nie trzeba zaklikać się na śmierć, mają support dla urządzeń mobilnych itp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
miło, że jest ktoś kto nie rzuca się na mnie ze wścieklizną..
![]() ja już podjęłam decyzje i instaluję listonic na swoim telefonie a czy się sprawdza jak to zachwalają jego twórcy na pewno napiszę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na urządzenia typu PDA takich programów jest sporo:
Na początek proponuje odwiedzić tą stroną (Windows Mobile): http://www.freewareppc.com/financial/financial.shtml Albo tą (PalmOS): http://www.freewarepalm.com/financial/financial.shtml Wszystkie programy na tych stronach są darmowe i nieraz mozna znaleźć prawdziwe perełki ![]() Nie mam na codzień styczności z innymi platformami poza PalmOS i PPC więc tu nie pomoge ![]() W przypadku zwykłych telefonów mamy głównie platformę JAVA, ograniczone możliwości wprowadzania danych no i prawie wszystko niestety płatne. Ojciec od wielu lat korzysta z takiej aplikacji (tylko że niedarmowej) na PalmOS i jest bardzo zadowolony. PS. Właśnie za to lubie windows mobile, jak coś mi sie zamarzy to pewnie juz jest ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 25.11.2009 o godz. 13:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja za to lubie... sami wiecie co :-P!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wiem wiem
![]() wiedziałem że przyjdziesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() a co do reszty też jestem zwolennikiem kartki papieru bo nie rzuca się w oczy i przynajmniej nikt się na mnie na parkingu podziemnym nie rzuci...
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
eee kartka papieru to przeżytek
![]() over |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co Cie to obchodzi za przeproszeniem ?
![]() Poza tym po co komu telefon na zakupach ![]() Program jest dobry dla ludzi uzależnionych od telefonu.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poradnik HD - kompletna instalacja i konfiguracja kodeków i playerów. | Smartek | High Definition | 139 | 11.12.2016 21:03 |
Czy my naprawdę żyjemy w tak chorym kraju...? | andrzejj9 | Off topic | 123 | 24.07.2015 20:56 |
IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) | Remix | Off topic | 37390 | 02.12.2011 17:07 |
Jak odzyskać skasowane pliki na CD-RW | Jozgaw | Napędy optyczne CD | 7 | 21.06.2004 08:31 |