![]() |
|
Cytat:
KLIK: http://www.wykop.pl/artykul/634201/t...ug-pocztowych/ Babole na poczcie zbyt solidnie przykładają się do pracy, jak Ci taka dupnie stemplem to loteria. |
Tylko później jest problem z posklejaniem takiej płyty w całość ;)
|
Ja przy moim łączu dbam o takie drobiazgi. :P
Już 2-3 giga wysyłałbym na płycie DVD wrzuconej do koperty. :D |
dzielenie wlosa na czworo
wiadomo, ze jak ktos chce przepchanc 5MB to wysle to emailem 500MB to juz raczej FTP a 50GB to juz raczej FTP jak kto ma takiego albo... przesylka pocztowa :haha: a czy html, czy plain? jak juz powiedziano - zalezy co idzie ja glownie sle plain ale bez przesady - chyba kazdy klient prawidlowo dekoduje kazdy rodzaj wiadomoscia przy obecnych laczach nie ma sie co martwic o takie drobiazgi poki ktos nie przesyla filmikow HD zreszta u mnie html wyswietla zawartosc tylko od osob dodanych do zaufanych ;) |
Cytat:
Wracając do tematu to używając HTMLa/CSSa możemy sobie ładnie "ostylować" wiadomość. Jeżeli np chcemy przesłać komuś zestawienie(tabelka itp.) to po co to wrzucać do dokumentu skoro można przesłać w treści? |
Zależy gdzie się ma skrzynię.
W gmailu = 25MB na wiadomość. W wp.pl = 100MB, czyli już całkiem przyzwoicie. :spoko: |
Cytat:
|
Ile tych zdjęć wyślesz? Ile jednorazowo serwer przyjmie (większość ma limity np. do 20MB na załącznik - czyli co? 3 zdjęcia?)? Ile dodatkowo danych dojdzie w nagłówkach itd? Także jak dla mnie to bezsens.
|
Normalnie. Wybierasz zdjecia, wybierasz kompozycje, dodajesz tresc, wysylasz.
|
Sam tekst. Wnerwia mnie strasznie html. :P
Nie rozumiem też jak można zdjęcia wysyłać mailem. |
Brudne teksty :pisze:
|
Czysty tekst. :pisze:
|
Cytat:
P.S. Planuję dodać sondę i takie odpowiedzi:
|
Co z uzytkownikami Alpine?
|