![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
Cytat:
![]() Przerwy są zauważalne np na psp, podczas kopiowania plikow na psp pokazuje sie pasek postepu, a na viscie co chwile znika, raz transfer leci, a raz nie. Ostatnio zmieniany przez zYxMa : 02.11.2007 o godz. 20:49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
No a mnie wkurza przy kopiowaniu po LAN i z pendrive'a... tragedia... wielka wtopa microshitu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Tak naszło mnie coś ostatnio do sprawdzenia takiej głupiej rzeczy jak wygląd ikonek w viscie. Wiadomo, nowa powłoka windows, nowe ikony, przyporządkowanie funkcji, itd. Nie chodzi mi tutaj o funkcjonalność systemu w tym poscie, tylko i wyłącznie o wygląd. Zarówno macos jak i linux, jeżeli chodzi o powłokę graficzną mają wszystko dopracowane, sam styl okien, ikony i takie pierdółki, wszystko jakoś tak ładnie ze sobą współgra.
Do sedna, nowa ładna vista, nowy styl, nowe ikony, jednakże kolejny raz mnie krew zalewa, tak było w xp, tak samo jest w viscie, otóż miejscami możemy w systemie znaleźć ikonki z win95 albo win98, przecież to pasuje jak pięść do nosa, czy dla programistów tak trudno zmienić parę bibliotek z ikonkami, aby dopasować do nowego stylu w systemie. No cóż, może w następnej wersji windowsa się to zmieni, choć szczerze w to wątpię. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|