Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.08.2015, 09:23   #1
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,115
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Mobilny internet

Pierwszy raz w życiu dałem się namówić na modem 3G/LTE z PlayOnline. Problem mam taki, że u mnie w Warszawie działa, w Wołominie działa, ale już Rawie Mazowieckiej czy w Rowach nie może nawiązać połączenia, a przecież telefony łapią zasięg też z Play (jak rozumiem używają tych samych BTSów, nie?).

Ktoś wie czemu tak się dzieje?
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.08.2015, 10:33   #2
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Carnew
Posty: 6,707
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Tak z ciekawosci nie lepiej bylo wybrac aero2 ? , router masz wifi czy taki badziewiasty na usb ? zaloguj sie do niego z przegladaarki jak na wifi i zobacz status sieci
__________________
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs.
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 10:44   #3
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,799
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Nie każdy ma cierpliwość do areo i głupich kodów co 1 godzinę...
Masz w tym modemie wejście na antenę dookulną? Jeśli tak podłącz takową to problem z połączeniem zniknie...

Potrzeba ci taką antenę jak na zdjęciu...

__________________

Ostatnio zmieniany przez mgit : 14.08.2015 o godz. 10:53
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 11:12   #4
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,115
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
To modem na USB, a la pendrive. Huawei jakiś tam. Nie sądzę aby to było istotne. Jest sprawny skoro działa w moich okolicach. Nie rozumiem czemu nie działa w innych jak telefon (skrót myślowy ;]) też jest Play i w tym samym miejscu i czasie działa.

Niestety nie mam. Ale co sugerujesz, że odbiornik wbudowany w urządzenie jest słabszy niż w telefonie? Da się to jakoś zwiększyć metodą na mcguyvera jeśli jest fraktalna?

@Misiozol
Napisałem, że to jest modem. A skoro modem to nie router ani nie router z wbudowanym modemem. A więc modem 2G/3G/4G, który rozmawia z komputerem przez USB.

A co do Aero to ja wolę zapłacić niż się z tym mordować. Naprawdę dziwię się ludziom że chce im się to kurestwo (nienawidzę captcha) wpisywać lub obchodzić. Czasami gdzieś przy rejestracji używane są captcha i bywa, że kilkadziesiąt razy próbuję wpisać... Dla mnie bezsens totalny, który doprowadza mnie do dzikiej furii.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF

Ostatnio zmieniany przez Berion : 14.08.2015 o godz. 11:19
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 11:39   #5
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Carnew
Posty: 6,707
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
To modem na USB, a la pendrive. Huawei jakiś tam. Nie sądzę aby to było istotne. Jest sprawny skoro działa w moich okolicach. Nie rozumiem czemu nie działa w innych jak telefon (skrót myślowy ;]) też jest Play i w tym samym miejscu i czasie działa.

Niestety nie mam. Ale co sugerujesz, że odbiornik wbudowany w urządzenie jest słabszy niż w telefonie? Da się to jakoś zwiększyć metodą na mcguyvera jeśli jest fraktalna?

@Misiozol
Napisałem, że to jest modem. A skoro modem to nie router ani nie router z wbudowanym modemem. A więc modem 2G/3G/4G, który rozmawia z komputerem przez USB.

A co do Aero to ja wolę zapłacić niż się z tym mordować. Naprawdę dziwię się ludziom że chce im się to kurestwo (nienawidzę captcha) wpisywać lub obchodzić. Czasami gdzieś przy rejestracji używane są captcha i bywa, że kilkadziesiąt razy próbuję wpisać... Dla mnie bezsens totalny, który doprowadza mnie do dzikiej furii.

No wlasnie trzeba bylo napisac ze modem usb w ciazy jestes czy okres ci sie zbliza bo jakis marudny jestes wejdz w ustawienia i zobacz czy masz w ustawieniach tylko 3g czy jest tez 2G/3G jak chcesz to ci wygeneruje kod do simloka jak mi podasz imei

BTW. te cuda na usb to najgorszy shit .
__________________
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs.
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 11:52   #6
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,799
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Tak to właśnie sugeruję... czasem jak jestem w miejscu gdzie jest problem z zasięgiem, podłączam antenę i problem znika... modem z boku powinien mieć wejście na antenę... tylko uważaj na anteny 10 cm są nic nie warte... jak masz dużo kasy zamiast anteny dookulnej możesz uderzać w zmacniacz sygnału GSM lub w antenę panelową... ja wybrałem rozwiązanie najtańsze. Rzadko bo rzadko ale jednak antena się przydaje.... a taka antena dookulna to groszowy koszt...

Inaczej niż dodaniem anteny nic nie zrobisz... Huawei mają najsłabszy zasięg... trzeba było brać od nich modem zte - mam taki na sprzedaż jak byś był zainteresowany
__________________

Ostatnio zmieniany przez mgit : 14.08.2015 o godz. 12:00
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 12:07   #7
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Carnew
Posty: 6,707
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Jaki model tego cuda na usb ? te tanie routery nie maja nawet gniazda na antene zewnetrzna generalnie ograniczeniem jest 0.5A z gniazda zasilania i czasami pomaga specjany kabelek wpinany w 2 gniazda usb w laptopie dzieki niemu mozna wycisnac 1A pradu z laptopa cos podobnego tylko z gniazdem zenskim na koncu

__________________
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs.
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 12:13   #8
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,799
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Przecież pisał, że ma modem Huawei USB czyli taki jak dałem na zdjęciu (wątpię by dopłacał do wersji lte skoro na hsp+ osiągnie taką samą prędkość - play niestety nie daje mega prędkości lte wiec branie wersji lte u nich to głupota) - i antenę wpina się z boku... więc po co mu piszesz o routerze gsm. Skoro go nie ma i nie chce tego barachła...
__________________

Ostatnio zmieniany przez mgit : 14.08.2015 o godz. 12:18
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 12:20   #9
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Carnew
Posty: 6,707
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Nie napisal w pierwszym poscie do ktorego sie odnosze a po mojej odpowiedzi napisal ze powinienem wiedziec przecie napisal ze router to musi byc na usb

BTW. jak chcesz to ci wygeneruje kody do simloka do tych modemow
__________________
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs.

Ostatnio zmieniany przez misiozol : 14.08.2015 o godz. 12:23
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 12:22   #10
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,799
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Ale napisał w czwartym a temat ma już 10 postów...

Edit: moje modemy simlocka nie mają od dawna...
__________________

Ostatnio zmieniany przez mgit : 14.08.2015 o godz. 12:25
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 12:30   #11
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Carnew
Posty: 6,707
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Dlatego ja napisalem w piatym ze powinien napisac w pierwszym ze sa na usb
__________________
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs.
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 15:13   #12
Berion
Hibernant
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Posty: 17,115
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Ten modem ma jakąś zaślepkę z boku, zdjąłem i jest jakiś wystający wihajster, cycek, gwint, coś takiego. Może na tę antenę?

Nie wiem co to za model, nie ma na nim nic napisane oprócz hujwajej: E3131?
http://media2.pl/telekomunikacja/894...ieci-Play.html

Zgłasza się jako:
Kod:
Bus 002 Device 003: ID 12d1:15ca Huawei Technologies Co., Ltd.

PS: Jak sprawdzić czy mam simlocka? ;]
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |

FF000000000003010101010003010000000003010000030000 00000003010000000003010100000003010101010003010000 00000300010101010300000000000301010000000300000001 01030101010100030101000000030000000000030100000000 03000001010103000000000003010100000003000000000103 01000000000301010000000301010000000300000000000301 01010100030000000000030101000000030000000001030003 01000000000301000000030100000000030000000101030100 00000003010000030100000000030100010003010100000003 00000000000300000000000300010301000000000301000003 00000001010301010100000301010000000300000000000301 00000000030000000101030000000001030101000000030101 000000030101000000FF

Ostatnio zmieniany przez Berion : 14.08.2015 o godz. 15:19
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 15:17   #13
revolver0
Guru
 
Avatar użytkownika revolver0
 
Data rejestracji: 06.12.2005
Lokalizacja: Torchwood
Posty: 3,839
revolver0 jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>revolver0 jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>revolver0 jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>revolver0 jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>revolver0 jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>revolver0 jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>revolver0 jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
powinno to być to, daj fotkę tego, albo ja ci pokaże jak to wyglądać chyba powinno...



Coś takiego?
__________________
Porady oraz pytania wyłącznie na forum!!!
revolver0 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 15:18   #14
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,799
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Nazwa modelu powinna być obok wejścia na kartę sim pod plastikową osłoną
__________________
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2015, 15:34   #15
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Carnew
Posty: 6,707
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości

PS: Jak sprawdzić czy mam simlocka? ;]
Wsadzasz inna karte jak pluje sie o kod odblokowania w to ma simloka


Mobilny internet-huawei-e3131.jpg
__________________
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs.

Ostatnio zmieniany przez misiozol : 14.08.2015 o godz. 15:38
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Jak mieć internet za darmo DarkSlide97 Off topic 12 21.09.2014 18:09
Moje Przygody Z Firmą Netia I Usługą Szybki Internet mgit Off topic 37 08.11.2012 13:07
dostawca: Multimedia, czy na jednym koncentryku mogę mieć internet i analogowe tv? JLB Komputery - oprogramowanie i sprzęt 17 08.08.2012 14:42
Internet mobilny - kilka pytań andrzejj9 Off topic 5 04.10.2010 04:20
Internet satelitarny mikas Komputery - oprogramowanie i sprzęt 66 14.06.2010 22:15


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.