![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#25 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zależy od wymagań. Większości wystarczy monitor na MVA, nawet do domowej obróbki grafiki. Problem że tych monitorów coraz mniej..
Porządne TN też nie jest takie złe. Ale niektóre niestety trzymają poziom laptopów. Monitory LCD do zastosowań profesjonalnych maja cene samochodu. I tu CRT się sprawdza. Co do czerni - problem występuje tylko w nocy. W dzień po przejściu na LCD pamiętam że przeżyłem szok. Czerń była smoliście czarna i matowa, ciemniejsza niż kineskop mojego CRT (kineskop jest ciemnoszary i ma refleksy!) ![]() Dla oczu to była ogromna ulga. Tyle że mój LCD kosztował wtedy 1400zł za 17'' (a większość była już po 800zł) i konkurował z monitorami MVA. Tak czy inaczej nie zamieniłbym moich monitorów na żadne CRT ![]() PS monitory glare to jakaś porażka. unikać jak ognia. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 22.06.2009 o godz. 21:23 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
chytry 2 razy traci | DejaVu | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 16 | 26.10.2008 19:38 |
ostrosc | laycik | DVD-Video | 3 | 07.09.2006 19:51 |
Opera traci zaufanie? | para | Off topic | 2 | 23.04.2003 09:43 |
BIN i CUE -> ISO - co się traci | yetti | Napędy optyczne CD | 6 | 26.01.2003 19:28 |