![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Problem z.. Explorerem? Javą? (nie otwieranie menu płyty, menu instalatora itp.)
Obiecałem komuś, że spróbuję się czegoś dowiedzieć, więc..
Problem jest taki. Od jakiegoś czasu nie można posługiwać się menu niektórych płyt. Na pewno jednej z ostatnich z Komputer Świata, wcześniej też kilku. Polega to na tym, że elementy menu stają się nieaktywne, a po ich próbie wybrania, pojawia się pusty ekran (na ich miejsce). Dorzucę do załącznika raport błędu z Windowsa 7, tam można zobaczyć na screenach efekt (właściwie tylko pierwsze dwa kroki). Na to jeszcze można by machnąć ręką, ale problem pojawia się też w menu instalacyjnych programów. Przykład w drugim załączniku. Przy płycie myślałem, że to kwestia Explorera, bo kiedyś się z takim problemem spotkałem. Jednak instalacja nowszej wersji nic nie zmieniła (wcześniej była 7, teraz 8). Przy instalatorze zacząłem się zastanawiać, czy może nie Java, ale też jest najnowsza wersja i wszystko zaktualizowane. Problem występował zarówno w Viście, jak i po aktualizacji do Windowsa 7. Co może być przyczyną? ----- EDIT Na razie wrzucam tylko opis dwójki, bo pierwszy za dużo zajmuje. Spróbuję go jakoś skrócić.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) | Remix | Off topic | 37390 | 02.12.2011 17:07 |
Kopiowanie zabezpieczonych gier v1.64a | VLuka | FAQ | 0 | 29.12.2002 17:43 |