![]() |
Jak ze strony oprogramowania jest OK, to zainteresuj si***281; sprz***281;tem. Mo***380;e przyczyn***261; jest uszkodzony kabel sieciowy...
|
Na wszelki wypadek sprawdzi***322;em ju***380; wcze***347;niej. Chocia***380; jednocze***347;nie na obydwu komputerach internet dzia***322;a poprawnie, wi***281;c kwestie sprz***281;towe raczej odpadaj***261;.
Dzisiaj ju***380; nie zd***261;***380;***281; poeksperymentowa***263;, ale w tygodniu wypr***243;buj***281; r***243;***380;ne podane sposoby i zobacz***281;, jaki b***281;dzie rezultat. |
Zawsze mowie ;-)
Najlepiej postawic FTPa! Ja tak mam i ZERO problemow ;-) |
Cytat:
Tak czy siak, ten 'eftep' brzmi ciekawie i chętnie się tym sposobem zainteresuje. |
A czy istnieje taka możliwość, że będę miał dostęp do dysku C: udostępnionego na XP HE z pod XP PRO, bo jakoś ostatnio kombinuje w pracy i nie mogę dać rady :/
|
na HE, to najprościej przez konto gościa na hasło :)
|
A coś dokładniej możesz na ten temat powiedzieć? No i czy da się bez hasła bo potrzebuję odpalić przez sieć oprogramowanie do zamówień zainstalowane na dysku c:... :)
|
Poprostu aktywujesz konto gościa w kontach użytkowników w panelu sterowania a potem we właściwościach dysku C masz zakładkę udostępnianie (w wersji HE jest tylko proste udostępnianie)
Moim zdaniem udostępnianie całego dysku C i to bez hasła to duży błąd, na Twoim miejscu udostępniłby tylko potrzebne foldery, a jeśli to ma być z uprawnieniami RW to już w ogóle masakrę chcesz zrobić :D |
Witam, wszytskim ktorzy maja problemy z udostepnianiem plikow/folderow w WIN XP Home, prosze zapoznac sie z ta demonstracja http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...step+do+plikow
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:12. |