Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.11.2013, 14:56   #1
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Markowe: Gigabyte, Asus, Intel, Evga.
Niemarkowe: Asrock, Msi, Zotac, ECS...

Proszę nie bić, takie mam zdanie

Bartez co do zasilacza, jak kiedyś pod siebie sprawdzałem to różnica między wyższą a niższą mocą była niewielka (w cenie), więc opłacało się brać 700W. To nie jest prawda, że taki kupisz i tyle bierze, bierze tyle ile musi. Nie będę się spierał, pamiętam, że do OC musi być solidnie, tak dzisiejsze GTXy w trybie Boost biorą minimum 200W.
Asrock to przecież cześć asusa, 3 producent płyt gł***242;wnych na świecie (po asusie i gigabyte) MSI jest... 4

Jasne, że zasilacz bierze tyle, ile musi. Jestem w stanie zgodzić się z 750W patrzac przyszłościowo. Ale 1 kW to przesada.

Jeżeli chodzi o SSD, to nie brałbym pod uwagę dysk***242;w poniżej 128 GB. Ceny sa już na tyle atrakcyjne, że nie ma sensu. A część program***242;w warto mieć na ssd, bo wtedy praca staje się bardziej komfortowa.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: