![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Nowy projekt www - praca
Witam!
Zbieram ekipę do uruchomienia portalu (wortalu) internetowego - w założeniach od początku to będzie projekt komercyjny. Merytorycznie ma to byc serwis na poziomie (co najmniej ) pclab.pl / cdrinfo.pl - choc zupełnie inna branża. Od początku przewiduję pieniądze za pracę (choc nie można liczyc na kokosy) - jeśli projekt wypali będzie z tego stała i sensowna kasa. Jeśli nie będzie z tego dochodów projekt padnie. Serwis będzie bezpłatny dla użytkowników - utrzymanie zapewnią sponsorzy reklam. Wortal będzie składał się z następujących elementów: portal - aktualizowany codziennie, forum - raczej komercyjny IPB od samego początku, baza danych - teleadresowa baza danych, sklep internetowy - specjalistyczny i niewielki na początek. Strona skupi się na zawartości merytorycznej a nie na "fajerwerkach". Szukam osób które juz coś potrafią. Mam jako taką orientację co będzie potrzebne (nie jestem informatykiem) ogólnie rzecz biorąc: dobór oprogramowania (na początek raczej open source - z czasem komercyjne <lepsze>?), konfiguracja serwera, kodowanie strony (html etc), grafika, konfiguracja forum, tworzenie bannerów reklamowych, tworzenie bazy danych, backup systemu, wybór dostawcy hostingu dla portalu (z czasem przewiduję własny serwer(y)), etc. Siedziba w Warszawie, możliwa praca na odległośc (potrzebny dostęp do netu). Jeśli projekt wypali - następne są w planach. Możliwe formy rozliczeń: faktura vat, umowa - zlecenie, inne. Oprócz tego mam do zrobienia 2-3 strony firmowe. W związku z innymi rodzajami aktywności możliwe dalsze zlecenia dla innych firm. Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt baski@pf.pl z krótką informacją na swój temat i linkami do swoich prac. Odpowiem na wszystkie maile (choc czasami może to potrwac 1-2 dni) - na ogólne pytania mogę też odpowiedziec w tym wątku na forum. No to narazie tyle |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|