![]() |
Cytat:
Ryzyk-fizyk! Ale za t***281; cen***281; to moje zasi***322;ki z allegro ju***380; od ponad p***243;***322; roku to fizyki :taktak: A po c***243;***380; mi r***243;***380;ne fora jak ja mam to w domu || :mruga: |
Dobra to nie zawsze ;) Wystarczy poczytac rozne fora.
Wole nawet cos z deczka badziewnego ale z 2-3 letnia gwarancja niz eksperyment z allegro z gwarancja rozruchowa :taktak: |
Cytat:
Osobi***347;cie wol***281; dobr***261; tani***261; u***380;ywk***281; ni***380; nowy badziew :taktak: Ale to oczywi***347;cie rzecz gustu :taktak: :D |
Co nie zmienia faktu ze to odpady albo uzywki :]
Sprawdzalem kiedys ceny za granica a tu u nas na Allegro i ciekawe rzeczy mi wyszly ;] :czytaj: |
Cytat:
Ciekawe tak naprawdę skąd zenfist.pl ma takie informacje o źródle :hmm: Zresztą takie tanie źródło to przecież dla zenfist.pl konkurencja, czyż mylę się? :> Dywagować to sobie można, ale ciekawe ilu użytkowników na tych odpadach producenta jedzie I ciekawe jaki procent jest tego padalności Oto i właściwe przedstawienie tej sprawy :czytaj: :D |
Cytat:
Cytat:
|
Od 2 lat jadę na zasilaczu RUBICON :) i nic złego mnie jeszcze nie spotkało. Od czasu do czasu traktuję całego kompa sprężarką i wszystko jest ciche i stabilne. W żadnym kompie nie mam i nigdy nie miałem markowego zasilacza. Najczęściej były to "noname'y" lub w najlepszym wypadku CODEGEN'y. Nigdy nic nie padło. Czy jestem taki farciarz, czy nie duszę ich zbytnio ?
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
(MC-350ATX 2.0 PFC 350W) i 300 GT :fiu: miej czytajcie ......... a wiecej na zywo ....... :spoko: |
Cytat:
Cytat:
Co przem***243;wi***322;o za Fortonem?:) |
Cytat:
|
Cytat:
generalnie dlatego że przeczytałem cały ten temat. Ja jak i na pewno andrzej ktory wybral takze ten model i wniosek jest jeden. Dlatego także iż mało wiem o firmach które proponujecie jak np. Tagan czy Forton. Choć Forton to wiem taka tańsza wersja Modecoma podobno. Seria MC z tego co wiem cieszy się dużym uznaniem w przeciwieństwie do serii Feel która teraz posiadam i jeszcze jakoś działa mimo, że puściła bąka ;) Macie też te zasilacze kilka miesięcy i prócz tego że trzymają dobrze napięcie co każdy pisze nie wiecie czy wytrzymają 2,3 a może i więcej lat. Chodzi o własne doświadczenia z tymi markami. Choć jestem otwarty na propozycje, tym bardziej że cena 49 zł jest fajna :) |
Cytat:
Też są po około 50zł :taktak: :czar: |
Moje tagany - jeden 480W, drugi 350W (jesli dobrze pamietam) chodza od miesiecy bardzo dobrze i wciaz tak samo cicho.
Polecam :-). |
No wlasnie. Ciapek, dlaczego akurat modecom? Moze Chieftec, Tagan, Fortron?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:08. |