![]() |
czyli nic specjalnego w nim nie siedzi... :P
a w tej cenie to ciezko z czyms normalnym |
Cytat:
W najważniejszym odpowiednio do miary kosztów siedzi Chieftec 420W :taktak: :mruga: |
Jak chcesz ryzykowac to kupuj tego Fortrona.
Jak ci sie trafi dobra sztuka to nic jak tylko pogratulowac. Ja jednak osobiscie wolal bym wydac na najwazniejsza czesc PC z deczka wiecej ;] |
Cytat:
A alternatywa w tej cenie o tych parametrach to... :czytaj: :pytanie: |
ja bym brał FSP400-60HLN przynajmniej jest 3 miesiące gwarancji
a nie 1 miesiąc jak w rzypadku FSP400-60PFN edit: ale i tak @Qbi@k dobrze radzi zrezygnuj :taktak: szkoda wtopić nawet 65zł |
Fortron z Allegro? :hmm:
Odradzam... To kiedys napisalem: Cytat:
|
|
brak tu jeszcze delta elektronic, huntkeya i cos jeszcze by sie pewnie znalazlo - oczywiscie pisze o firmach, ktore te zasilacze produkuja a nie tylko sprzedaja
|
znalazłem coś takiego - wydaje się sensowne...
|
Cytat:
|
Cytat:
i ja rowniez gratuluje wyboru ModeCom MC-350ATX 2.0 PFC 350W (mam 2 takie) i nawet jeszcze jakiegos 300 GT :spoko: |
ciesze sie razem z toba, ze jestes zadowolony :)
|
Dobra, zasilacz ju***380; kupiony (trafi***322;em na ostatni, a jak sprzedawca zacz***261;***322; m***243;wi***263; - dobry wyb***243;r, ale w***322;a***347;nie si***281; nam.. to chcia***322;em zacz***261;***263; bluzga***263;..) i przed chwil***261; zamontowa***322;em. Temperatura procesora wynosi 34 stopni, a w obudowie 38, wi***281;c ca***322;kiem nie***378;le jak na te upa***322;y. Zasilacz jest cichy i mam nadziej***281;, ***380;e nieawaryjny, tak wi***281;c by***322; to raczej dobry zakup.
Jeszcze raz dzi***281;ki wszystkim za pomoc w wyborze :piwo: |
Cytat:
Przy okazji, wkurzają mnie dzisiaj sklepy.. Najpierw w trzech supermarketach nie mogłem dostać wentylatora (to rzeczywiście problem przewidzieć, że w lecie będzie na nie zapotrzebowanie..), a teraz strony trzech innych sklepów komputerowych, gdzie też chciałem sprawdzić ceny, nie działają.. Czy u nas naprawdę takie lekceważenie klientów jest normalnością..? |
@andrzej9
w tej cenie nic lepszego nie kupisz |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:20. |