![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | ||
|
![]() |
Cytat:
Ale poza tym nic pewnego nie wiemy. Podsumowanie aktualne od pół roku jest tutaj:http://jdtech.pl/2013/05/captcha-w-a...domyslamy.html Cytat:
2. Zawsze można zrobić na samej kopii (tak, żeby wchodziło na obraz dowodu) jakąś adnotację, np. "tylko dla AERO2" tak, aby nie zasłaniało istotnych informacji. |
||
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No właśnie...
Niektórym to widać nie przeszkadza."dość" bezpieczne, są różne zdania ma temat co jest bezpieczniejsze email czy poczta, nie rozstrzygam... choć śmietniki są czasem pełne cennej makulatury, a czasem następuje włam na serwer. PS Ja bym z dowodu wymazał absolutnie wszystko co niepotrzebne, zaczynając od zdjęcia, podpisu itd, znak wodny też bdb pomysł
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 07.01.2014 o godz. 18:36 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Tak to jest oficialna strona
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() |
Oczywiście, że strona aero2.pl jest oficjalna. A jak sprawdzisz dokładniej, to iframe z formularzem zamówienia jest szyfrowany https. Tylko zewnętrzna strona jest pchana gołym http.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Czy plotki o konieczności ręcznego logowania się na stronie www co godzinę po nowym roku to prawda?
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Niektórym? ~połowie Polski nie przeszkadza...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ależ ja się zgadzam, świadomość społeczeństwa jest niska - to tak tylko generalnie o ochronie swoich danych.
Ja już raz podpisując umowę z pewną kablówką zażądałem zwrotu jeszcze ciepłej kartki ze skanem dokumentu, pracownik zrobił kopię nie pytając się. Próbował coś rozmawiać, ale nie poradził (no bo po co im moje zdjęcie, wzrost, kolor oczu ).Imię, nazwisko, adres, pesel, seria/numer dowodu - to są informacje, które zgodnie z prawem mogą chcieć i te informacje ma na umowie, koniec i basta. A jak nie to kierownik. Jestem w stanie zrozumieć, że bank chce mieć zdjęcie, bo to w moim interesie jest aby wiedzieli jak powinna wyglądać osoba przy okienku - zdrowy rozsądek, a nie na prawo i na lewo rozdawać co chcą. Z resztą co chciałem to napisałem, każdy robi jak chce.
|
|
|
#8 |
|
![]() |
Przeżyliśmy kolejną dużą awarię w Aero2 - było gorąco. Ale już wszystko działa. Aero2 stanęło na wysokości zadania i potwierdziło usunięcie problemu na fanpage.
http://jdtech.pl/2014/01/powazna-awa...znia-2014.html |
|
|
|
|
|
#9 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kochani, jak szybko dostaliście kartę Aero2 od momentu wysyłki listu z formularzem?
|
|
|
#10 | |
|
hexadecymalny
Data rejestracji: 23.11.2012
![]() |
Cytat:
Czyli trzeba się pogodzić z tą "niedogodnością", albo sobie odpuścić. A ja jeszcze niedawno chciałem zamienić swojego mobilnego neta na Areo2. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
![]() |
Niestety, procedura męczy, zwłaszcza przy routerach:
http://jdtech.pl/2014/04/aero2-i-cap...-przeglad.html A pełna odpowiedź UKE jest po prostu żałosna: http://jdtech.pl/2014/04/aero2-i-cap...-problemu.html zero wsparcia i nie widzą żadnych problemów. Bardzo mi się to nie podoba, ale sądząc po komentarzach pod spodem - to nie koniec walki. Fanpage i grupy na FB już powstają. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
![]() |
Na jdtech.pl masz po prawej stronie w miarę aktualną informację. W tej chwili to trwa około 7 dni.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
dzięki, wysłałem właśnie list.
|
|
|
#14 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
czy karta aero2 w dualsimowym telefonie będzie służyć jako hotspot
dla laptoka i tableta z wifi?
|
|
|
#15 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Myślę, że to zależy od oprogramowania telefonu, a nie od karty.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| aero2, darmowy internet |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Czy my naprawdę żyjemy w tak chorym kraju...? | andrzejj9 | Off topic | 123 | 24.07.2015 20:56 |
| Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
| Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |
| Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
| Internet Traffic Raport... w europie tylko Rumunia gorsza od nas... | woitas | Off topic | 2 | 22.10.2003 12:55 |