![]() |
Szukam Zena na allegro. Jest jakiś używany. Zobaczymy jak się aukcja potoczy.
|
Ja bym brał to, bardzo mi się podoba, ma radyjko i wejście na kartę pamięci, ale już te 2 GB wewnętrznej pamięci, to naprawdę nie jest mało.
http://allegro.pl/sandisk-sansa-clip...372215489.html Tylko może nie u tego sprzedawcy bym kupował, bo ma negatywa za podmianę słuchawek i wersja jest "manufacture refurbished" jak sam pisze, ale na Agito mają kilka złotych drożej... |
Moje propozycje nie są audiofilskie ...
|
To kup to chińskie badziewie i wyrzucisz po 3 dniach. :>
I to badziewie nie ma pamięci, trzeba sobie dokupić. |
Panowie, wszystko drożyzna. Jak najtaniej ma być. Nie jestem audiofilem i luba tym bardziej nie jest. Sprzęt będzie zajeżdżany masakrycznie.
|
Wiem, też żałuję tego Zena, że kiedyś nie kupiłem...
w środku pewnie jest jakaś lepsza pastylka do wymiany u dobrego zegarmistrza ;) |
Mam takiego czarnego Zena kamyczka, ale już ich nie robią, a sprzęt pierwsza klasa, po wielu latach bateria nadal trzyma 6 godzin z 8 pierwotnie.
SanDisk ma fajne małe, Samsung, Sony... trzymają po 15 godzin, niektóre odtwarzają ogg, FLAC... |
Idealny to byłby dla Ciebie Creative Zen Stone...
http://img.interia.pl/komputery/nimg...ne_1616579.jpg Apple iPod Shuffle... http://www.ispot.com.pl/images/cc96d...be904b2dff.jpg |
No to będzie archeologia :szczerb:
Poszukuję odtwarzacza mp3 (małego, mini wręcz). Będzie użytkowany podczas biegania. Nie musi mieć wyświetlacza. Po wpisaniu odtwarzacz mp3 mini w allegro znajduje takie coś Tania chińszczyzna ale może się nadać. Czy ktoś w ostatnim czasie poszukiwał małego odtwarzacza mp3? Co polecacie? |
to chyba się skusze jak mi wytrzyma z z 3-4h to juz dobry wynik ;)
i nie będe się martwił o to czy mi się zniszczy :D podczas ćwiczeń ;) P.S. słuchawki mam philipsa więc rade powinno dać |
A jak wyobrazasz sobie DAC w chinskim urzadzeniu ktore oplaca sie z zyskiem sprzedawac za 5 PLN ;-)?
Cudow nie ma, ale zamiarem bylo przygrywanie podczas treningu, a nie uczynienie z sluchacza melomana. Bateria? Ciezko powiedziec - dzien wytrzymuje, potem leci na ladowarke. Wskaznika baterii nie ma, wiec nie ma co ryzykowac, ze sie na drugi dzien rozladuje. Wazna uwaga - laduje sie przez kabel USB, ktorym wrzucamy dane. Ladowarki sciennej 230V w zestawie NIE MA! |
a jak z jakością muzyki ??
i ze wspomniana baterią ?? |
Cytat:
Szukalem czegos bez pamieci, z racji ze mialem wolna MicroSD 4 GB, a ze mama zaczynala cwiczyc stwierdzilem ze musi meic jakas chocby namiastke iPoda (Cwiczyc bez swojego PowerSonga? Nie ma mowy :-P!). Generalnie designem jest to kopia iPoda Shuffle 2G, przyjemne w dotyku (metal, sprawia wrazenie Apple'owego frezowanego aluminium). Wyswietlacza oczywiscie nie ma, zgodnei z idea "shuffle". W pierwotnej wersji dostalem sam odtwarzacz i uszkodzone bylo w nim gniazdo sluchawkowe - przy lekkim wcisnieciu wtyczki slychac bylo dzwiek tylko w jednej sluchawce, po docisnieciu - nie bylo go slychac w zadnej. Sprzedajacy wymienil produkt i tym razem otrzymalem odtwarzacz wraz z sluchawkami, kablem USB i opakowaniem zamiast foliowego worka. Ogolnie dziala do dzis - jesli ktos nie potrzebuje wizualnej nawigacji po utworach i szuka czegos taniego "do zuzycia", to moge spokojnie taki chinski wynalazek polecic. Warunek - trzeba trafic na sztuke bez wad ;-(... |
Cytat:
mam tylko kartę, ale zrozumiałem o co Ci chodzi ;) P.S. więc grzebię za moim playerem Muvo C100 przynajmniej wiem jak gra, ale wielkość nie zachwyca a ten za 75zł to juz masakra cenowa ;) |
tego wynalazku nie testowalem
ale sam mam gdzies stary odtwarzacz "budzetowy" i caly czas podkreslam jedno - najwazniejsze sa sluchawki ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |