![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Opcje autokorekty w Win XP
Zabieram się do pisania dokumentu w Wordzie. Wyłączam opcje autokorekty, odznaczając m.in. "początek zdania wielką literą" albo "zamieniaj tekst podczas pisania". I wszystko jest wtedy O.K. Jednakże do czasu. Po wyłączeniu kompa i po ponownym uruchomieniu, muszę na nowo wszystko robić od początku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
A zmieniasz ustawienia w [ Narz***281;dzia / Opcje / Pisownia i gramatyka ]
czy w [ Narz***281;dzia / opcje Autokorekty ] ? Bo ja w tej ostatniej zwykle ODznaczam opcje "Zamieniaj tekst podcza pisania" i mam spok***243;j z tym badziewiem.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Cytat:
![]() Wygląda na to, że wszystkiemu winien jest ten antyspyware. Ciekawe dlaczego tak się dzieje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Bo zapewnie Tw***243;j anty pilnuje te***380; wpis***243;w w rejestrze, i Twoje zmiany s***261; wykrywane jako nieautoryzowane - po resecie program je kasuje.
Przejrzyj opcje tego swojego anty, bo ja go nie u***380;ywa***322;em i nie znam, przez co dalsze moje wypowiedzi bli***380;sze by***322;yby wr***243;***380;enia z fus***243;w ![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A po co skanujesz SpyBotem przy uruchomieniu?
Najwyra***378;niej wywalasz co***347;, co SpyBot uzna za zagro***380;enie, mi zaznaczy***322; kiedy***347; kilka us***322;ug MS, jako zagro***380;enie - np. wy***322;***261;czone powiadomienia o zabezpieczeniach czy aktualizacje automatyczne. Jak zobaczysz po skanowaniu co***347; z MS, to zaznacz i PPM wybierz, ***380;eby ignorowa***322; to przy nast***281;pnym skanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Dzięki za sugestie, panowie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym go wypierdzieli***322; z autostartu... i uruchamia***322; w miar***281; potrzeb.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|