![]() |
Cytat:
Tylko po co - czyli co za różnica ??? I tylko w tym temacie mnie oświec :> |
Cytat:
|
Cytat:
ze wzgledu na slowniki takze uzywam ux.pl jedyna niedogodnoscia dla mnie jest wlasnie polski interfejs z niewiadomych przyczyn wywalaja oryginalny (ciekawe w czym im przeszkadza? OO pozwala na posiadanie kilku interfejsow i przelaczania sie miedzy nimi - jedynym, ktorego nie mozna pobrac z netu jest wlasnie ang - nie przewidzieli, ze znajdzie sie ktos, kto go uzunie z kompilacji :| ) |
Od 20.4.2007 dost***281;pna jest wersja 2.2.0-1 pakietu OO.org zmodyfikowanego przeez UX Systems.
Download |
hm... czy jedyn***261; mo***380;liwo***347;ci***261; aktualizacji ux jest pobranie nowej wersji?
Po wybraniu "Sprawd***378; aktualizacj***281;" wyskakuje mi okienko, ***380;e mam najnowsz***261;... |
Cytat:
|
|
Cytat:
no mo***380;e ten fiku***347;ny progamik z autostartu pedraka poprawia dzia***322;anie pakietu w wersji mobilnej |
a tymczasem ibm rozdaje za darmo pakiet Lotus Symphony
|
A Ja czekam na OO.ux.pl w wersji 2.3:)
|
Cytat:
Ogólnie jestem ogromnym fanem oprogramowania Lotus Notes. :D |
sie sciagnie sie zobaczy:) jesli chodzi o wyglad, to "o kurcze jakie to ladne:)". szkoda ze beta i ze w pakiecie nie ma czegos ala access:)
|
Cytat:
|
ja juz instaluje:)pierwsze wraqzenie:troche umolnie otwiera dokumenty offica, brak wersji pl (moze i jest spolszczenie), co przeszkadza przy wprowadzaniu formul w excelu, ale ogolnie fajny
|
OpenOffice.ux.pl 2.3.0 :)
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:33. |