![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Cytat:
EDIT: Pozdro dla LiTE'a ![]() Ostatnio zmieniany przez rosol : 21.09.2006 o godz. 21:52 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Cytat:
Moglbys napisac o co w nim chodzi? Albo zaznaczyc ktore fragmenty sa wazne? EDIT: A powiedzmy ze bede uzywal wszystko to samo na PC i na laptopie to bedzie wiedzial? Np te sam XP,ta sama przegladarka, to samo GG, wartosci TTL dam na 129 na kazdym z komputerow. Wiec powinno byc ok? Ostatnio zmieniany przez nacuna : 22.09.2006 o godz. 17:47 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
to nie wazne czy masz tego samego windowsa to samo gg itd... po za tym takie "skanery" ze tak powiem sa calosciowe tzn ida po calym zakresie ip... urzadzen takich samych nie masz jak w topikach na forum jest przedstawione np skanery sieciowek na bank masz inna sieciowke w PC a inna w laptopie... rusz troche glowa... i czytaj inne tematy pokrewne na forum tam wszystko pisze naprawde... ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Hej. Odswieze moze temat co by nie zakladac nowego bo mam podobna sprawe a mianowicie... :
Brat ma lacze 4Mbit Netia. Jest tam jakis routerek planet i dzieli sie to na 6osob przez ten router/modem i switcha pozniej.... Wszystko kablami tradycyjnie. I teraz tak. Jeden kumpel ma normalnego PCta tam podlaczonego ale kupil sobie dodatkowo laptopa i chcial zeby mu tez go podlaczyc do netu. Tylko nie mamy mozliwosci juz ciagnac kabli po bloku wiec powiedzialem mu ze se musi kupic albo switcha starczy zalaczy i ja przydziele od brata dodatkowy adres IP dla Lapa i bedzie ok. Dobrze godom ? ![]() A jeszcze pytanie jesli kabel netu szedl by do tego routera i on by sobie tam rozdzielal to co router ma miec te wew. ip co mial jego PC kiedys a on sobie zrobi jeszcze wew. podsiec na swoje dwa kompy tak ? Z gory dzieki za info i podanie jakis tanich modelow do tej sprawy. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|