![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeżeli jesteś odrobinę świadom zagrożeń to i avast wystarczy. Jednakże sam w sobie Avast nie nadaje się do niczego - zanim nod pojawił się na uczelni, komputery nie wytrzymywało więcej niz 2 miesiące - pod kontrolą avasta. Jednak kilka tysięcy komputerów zainfekowanych (bardzo mocno ograniczone konta userów), nie należało do przyjemności aby przywracać systemy. Od czasów noda - praktycznie jednostki ulegają infekcji. Nie wiem od czego taka zależność występuje. ale miało miejsce. Większość ludzi z naszej uczelni potwierdzi tą teorię. Może jeżeli dbacie o to co przynosicie i sprawdzacie, to i avast się sprawdza. Jednak powtórzę: Każdy kto ma avasta ma syf na przenośnych - pisząc to raczej miałem na myśli ludzi z którymi mam kontakt (często drukuję z pendrive'ów) ///edit: kończę na dziś... bo mój osobisty AV jakiś syf przepuścił i w głowie mi się kręci... no może od leków Ostatnio zmieniany przez polakT : 10.02.2010 o godz. 19:43 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Z ta slaboscia avasta to bzdury niesamowite.
Potwierdzi ci to kazdy test av. Nie ma co wprowadzac blad i wychodzic przed szereg. Avast jest bardzo dobry i basta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Macie kilka tysięcy komputerów na uczelni ?, pozostaje mi tylko pogratulować
![]() Używam Avasta od bardzo dawna, piszę więc na podstawie własnych długoletnich doświadczeń. Miałem pojedyncze, bardzo sporadyczne przypadki z wirusami, które program od razu wykrywał i naprawiał. Nie mogę powiedzieć więc złego słowa na ten soft. Nie mam też wirusów na pendriveach co obala Twoją teorię 100%. Programy antywirusowe działają wbrew pozorom bardzo podobnie, jedynie bazy wirusów i ich aktualizacja ma wpływ. Testy na znajdowane wirusy faktycznie rozdzielają je na te nieco lepsze i gorsze, ale są to niewielkie różnice. Nie jest tak, że program X jest znakomity a Y to zupełne dno. Oczywiście nie robię takiego burdelu jaki potrafi się odbywać na uczelniach, ale nie zmienia to faktu, że tak dużych różnic o których piszesz na pewno nie ma. Prawdę mówiąc na jednym kompie w domu w ogóle nie mam antywirusa (wyłącznie stary dobry darmowy firewall od Kerio) i jeszcze mi się nie przytrafiło nic złapać. pozdrawiam
![]() |
![]() |
#19 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avast nie bez powodu jest nr.1 na dobrychprogramach (a wierzcie mi są tam wybredni ludzie).
Statystyki: avast! Free Antivirus 5.0.396 popularność: #1 w kategorii Programy antywirusowe ilość pobrań: 9 765 873 http://www.dobreprogramy.pl/avast-Fr...ows,13266.html
![]() |
#20 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
ja uzywam programu
bardzo znanej firmy
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Płatny ?
![]() |
#22 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bezpłatna, z wyłączeniem zastosowań komercyjnych
http://www.dobreprogramy.pl/Microsof...ows,14628.html Rozmiar pliku 4,29 MB ![]() zorg masz jakieś testy porównawcze ze znanymi nam innymi programami antywirusowymi ?
![]() |
#23 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Tutaj sa testy porownawcze
http://www.av-comparatives.org/compa...ews/main-tests |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Prosze pomozcie mi szybko :( | KaiserX | Hardware | 7 | 27.11.2006 18:46 |
pomozcie uruchomic race driver 3 ! | jokamaciek | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 29 | 03.04.2006 21:30 |
Obrobka filmu z kamery, mp3->wav POMOZCIE | Infoplz | Off topic | 2 | 28.08.2005 22:55 |
To juz było - ale prosze pomozcie Lite-on LDW 451s | kris68 | Napędy optyczne CD | 7 | 17.01.2005 12:17 |