![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 | |
Żabol
Data rejestracji: 28.05.2011
![]() |
Cytat:
Skasowałem wszystkie partycje instalatorem Windows. Potem płytką OKR zrobiłem 2 partycje ( na system i ukryta na recovery ) Wgrałem W7 ultimate. Za pomocą poradników do Z500 wgrałem wszystkie sterownik ( słynne F11-F12 działa ![]() Jedynie nie działały stery WLAN, gdy skasowałem je i wgrałem sterowniki z... Windows 8 ( mam ich kopię na HDD, jakbym kiedyś na ósemkę wrócił ![]() Teraz instaluje mi się 150 aktualizacji ![]() Jutro testy na grach, jeżeli nie pomogła zmiana OS to sam nie wiem co robić, bo skoro serwis poszedł na łatwiznę i niby wymienił Płytę Główną ( albo tak napisali na liście którą dostałem z serwisu ) to nie wiem co jest z nim nie tak ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Windows USB/DVD Tool - co zrobić kiedy drań odmawia rozpakowania obrazu na USB | Berion | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 2 | 03.06.2012 23:52 |
Problem z grami na Windows Vista | MaxDziad | Gry | 7 | 26.03.2008 10:02 |
Easy Transfer Cable for Windows Vista - problem | s1misza | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 18 | 19.02.2008 20:56 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
Problem z odtwarzaniem filmow DIVX jednoczesnie na monitorze i na telewizorze. | Radek | DivX, Xvid, Matroska i inne | 4 | 18.10.2001 22:09 |