![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2005
![]() |
obudowa compaqa
Mam problem z otworzeniem obudowy Compaqa (deskop). Blokada obudowy chyba na poziomie biosu. Jak to obejść?
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
blokada na poziomie biosu
haha moze jakis cukieriek by sie przydal albo serial?;D
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Compaq mam w szkole i obudowane normalnie ściagam. Nie ma blokady BIOS, niby jak to ma być wykonalne ?
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Popatrz gdzie ma zatrzaski.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Ale temat odkopalem hehe ale mam wlasnie taki problem. o to foty.
http://www.speedyshare.com/586139688.html No nie idzie zloma otworzyc... A widzialem jak gosc przy mnie otwieral. tylko nie zwrocilem uwagi HOW !?! nie no maskara normalnie a nie chce nic polamac...![]() P.S. Przepraszam ! Podalem link do czego innego Teraz juz jest wlasciwy
Ostatnio zmieniany przez frog : 17.12.2007 o godz. 20:14 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ludziu dobry zmi***322;uj si***281;! 28.8 MB aby obluka***263; problem
![]() no nic, zasysam - limit***243;w nie mam ![]() hehe mam chyba jakiego***347; syfa na kompie, bo mnie przekierowa***322;o do jakiego***347; techno przesterowanego o tej wadz***281;, teraz trafi***322;em gdzie trzeba
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 17.12.2007 o godz. 20:28 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
naciskasz dwa "przyciski' po bokach w tym samym czasie, przesuwasz obudow***281; do ty***322;u i podnosisz do g***243;ry
ca***322;a filozofia |
|
|
|
|
|
#8 |
|
..albo do przodu
![]() Nie zawadzi te***380; delikatnie przykowpa***263; mu z buta, ***380;eby przyblokowany zatrzask zluzowa***263;, a potem dwa przyciski i ciungniemy
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Żabol
![]() |
UFFFF UDALO SIE !!! Kurde trzeba bylo do przodu pocisnac i to scohdzi raze mz tym przodem srebrnym. A ja juz chcialem ten przod srebrny od reszty srubokretem skutecznie oddzielic
![]() No nic teraz musze zobaczyc co tam w nim siedzi i co sie da wlozyc zeby mozna bylo w cos na tym zagrac a nie tylko biuro... Cholera gdzie ja takie niskie karty grafiki czy inne znajde :/ trzeba sie bedzie na allegro rozejrzec. Dzieki chlopaki za help.. Dzieki @Reetou Do przodu
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat:
![]() ważne że dał radę i nic nie połamał ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Żabol
![]() |
Cytat:
Obudowa zdjeta ok tak jak pisalem wczesniej ale pociagnalem za przod i tak podnioslem do gory srodek i cos zrobilo trrrrrrrrrrrrrrrrrr, nie wiem czy to tak ma byc taka dzwignia czy cus. Kminie teraz jak ten srodek pootwierac caly zeby ramy wlozycz czy grafike.... Niby jest jakis rysunek jak to wszystko pootwierac za co zlapac ale jakos nie umie zajarzyc No nic to taki komputerek do testow, najwyzej bedzie troszku poobijany Byle nic waznego nie strzelilo :/Kurde , nie ma to jak STANDARTOWA BUDA PC
|
|
|
|
|
![]() |
|
|