![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
problem z menedżerem zadań
witam
natknąłem się na taki problem - po wciśnięciu ctrl+alt+del pojawia się komunikat "usługa wyłączona przez administratora" - nie wiem jak ją przywrócić, gdzie tego szukać (w narzędziach aministracyjnych brak jakiegokolwiek wpisu) i nade wszystko CO mi tą usługę wyłączyło?! sys to oczywiście XPek. pozdro, MArcin |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Osoba mająca uprawnienia admina na tym kompie poblokowała "trochę" opcji i nic z tym nie zrobisz. Jeżeli sam nim jesteś, to namieszałeś i raczej czeka Ciebie reinstall.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
thorgal to ciota
![]() |
raczej reinstall konieczny bo do tego doszły zwiechy explorera, ale najciekawsze że JA nic nie kombinowałem...może to trefny soft poinstalowała mi siora
![]() pozdro, Marcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a może wiry, trojany i inne tego typu badziewia
![]()
![]() |
#5 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
Nastepnie konfiguracja użytkownika ->szblony administracyjne->system->opcje klawiszy Ctrl+Alt+Del. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
thorgal to ciota
![]() |
Cytat:
THX - zadziałało!! pozdro, Marcin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.01.2008
![]() |
Mam taki problem bo jak wciskam alt+ctrl+del to sie powinien wyswietlic menedzer zadan. A mi sie wyswietla jakies : menedzer zadan zostal wylaczony przez administratora... ale moje konto jest przeciez administratorem (tzn chyba ale innego niema!!)
zrobi***322;am to : Napisany przez smolik Sprobuj: Start-> Uruchom -> gpedit.msc Nastepnie konfiguracja u***380;ytkownika ->szblony administracyjne->system->opcje klawiszy Ctrl+Alt+Del. ale tez nie podziala***322;o ;( rozi***322;am r***243;***380;ne rzeczy z r***243;***380;nych for i jak narazie to nic nie zadzia***322;a***322;o.. mo***380;e wie ktos co to mo***380;e by***263;?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.01.2008
![]() |
![]()
Witam, rozwiązałam już problem z menedżerem zadań. Jeśli ktoś ma taki sam problem jak ja, i te rady które są tu wypisane nie skutkowały, to powiem Wam co mam zrobić. wchodzicie w Start>Uruchom>wpisujecie gpedit.msc>
powinno wyskoczyc okienko i tak po prawej stronie konfiguracja urzytkownika<szablony administracyjne<system<opcje klawiszy ctrl+alt+del i wchodzicie w usun menedzer zadan zakładka ustawienia (czy coś takiego, ale nie wyjaśnienie (możecie przeczytać)) i zaznaczacie WYŁĄCZONE I ZASTOSUJ>OK dzięki temu już się pojawia ^^ thx za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |